Gerard Butler a confirmat relaţia cu românca Mădălina Ghenea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerard Butler şi Mădălina Ghenea
Gerard Butler şi Mădălina Ghenea

Actorul scoţian Gerard Butler (42 de ani) a confirmat, pentru revista "Men's Journal", că are o relaţie cu românca Mădălina Ghenea.

Gerard a mărturisit că s-a îndrăgostit nebuneşte de Mădălina, iar frumuseţea sa l-a impresionat atât de tare, încât a invitat-o pe loc într-o călătorie în Islanda.
"Am fost impulsiv. Însă nu chiar atât de impulsiv. Am avut o presimţire bună", a povestit actorul.

Butler a cunoscut-o pe românca Mădălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, în timpul filmărilor pentru reclama la lame de ras Super Max, un brand din Dubai.

Dacă până acum au existat doar zvonuri că ar avea o relaţie, zilele trecute Mădălina şi Gerard au fost surprinşi de paparazzi de la "Vanity Fair" în Franţa. Din comportamentul celor doi, reieşea clar că formează un cuplu. Mai mult, Ghenea a scris pe contul sau de Twitter: "Sunt cea mai fericită femeie din lume".

Madalina
Madalina şi Gerard Butler

La şase luni după aventura cu Adrien Brody, apoi cu Leonardo DiCaprio, Mădălina l-a cucerit pe Gerard Butler, unul dintre cei mai doriţi burlaci din întreaga lume. Dacă în relaţia cu Leonardo, cei doi au fost extrem de discreţi, cu Gerard nu prea se ascunde, ba chiar este încântată de relaţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite