George Clooney, prins în inundaţiile din Italia. Reacţia actorului la dezastrul din jur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Clooney şi soţia sa, Amal FOTO Shutterstock
George Clooney şi soţia sa, Amal FOTO Shutterstock

Actorul, soţia lui şi gemenii lor de patru ani îşi făceau vacanţa în Villa Oleandra din idilicul sat Laglio (districtul Como) în momentul în care s-au dezlănţuit Apocalipsa. Conform celor relatate de New York Post, familia Clooney a scăpat nevătămată, la fel şi proprietatea lor din Italia, însă cu toţii au fost profund afectaţi de întregul dezastru din jurul lor.

Ploile torenţiale căzute în orăşelele de lângă Lacul Como, o destinaţie populară din nordul Italiei, au cauzat inundaţii devastatoare, conform The Independent. Pompierii ajunşi la faţa locului au salvat în jur de 60 de locuitori din casele lor luate de ape, lucru care a împiedicat apariţia răniţilor sau a morţilor. Printre cei surprinşi de inundaţii a fost şi George Clooney.

Superstarul hollywoodian a cumpărat Villa Oleandra, din secolul al XVIII-lea, în 2002, cu 14 milioane de dolari. Clădirea are 25 de camere, un teatru în aer liber, o piscină şi o zonă de 100m împrejurul ei în care nu poate pătrunde nimeni fără acordul proprietarului.

„Situaţia e mult mai proastă decât crede lumea”, a ţinut să precizeze George cu privire la inundaţiile din Italia. 

Citeşte aici continuarea articolului. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite