Găinuşă, despre accidentul lui Huidu: „M-a sunat Dezbrăcatu'. Am crezut că e o glumă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Găinuşă
Mihai Găinuşă

Mihai Găinuşă a declarat, pentru Mediafax, că a aflat despre accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu de la Dezbrăcatu şi a crezut iniţial că este vorba despre „una din glumele lui celebre, fără poantă".

Întrebat când a aflat despre accidentul lui Şerban Huidu, Mihai Găinuşă a spus: „M-a sunat cel ce-mi dă toate veştile rele posibile. Dezbrăcatu'. Iniţial, am crezut că e vorba de una din glumele lui celebre, fără poantă. Apoi l-am sunat pe Şerban".
Totodată, Mihai Găinuşă a mai spus că Şerban Huidu este binevenit să se implice în realizarea "Cronicii Cârcotaşilor".
„În momentul în care va decide că e cazul să se implice activ în realizarea şi organizarea emisiunii, e binevenit. Dar cred că, deocamdată, numai la emisiune nu se gândeşte", a mai spus Mihai Găinuşă.
În ceea ce priveşte planurile lui, Mihai Găinuşă a spus că va publica o carte, precizând că nu are afaceri, în afară de pensiunea din Cheia. „În rest, o să scot în curând un volum de povestiri, fără legătură cu România", a mai spus Găinuşă.
Şerban Huidu a anunţat, într-un mesaj postat pe blogul personal în 24 octombrie, că emisiunea „Cronica Cârcotaşilor" trebuie să continue fără el în rolul de prezentator, precizând că nu va mai apărea în prim plan în cadrul programului, „din respect pentru victimele cumplitului accident" în care a fost implicat şi care s-a soldat cu decesul a trei persoane.
Miercuri seară, pe Prima TV a fost difuzată o ediţie specială a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor", moderată de Mihai Găinuşă, în care s-a discutat despre viitorul acestui program.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite