FOTO/VIDEO Elizabeth Taylor a întârziat la propria înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceremonia de înmormântare a legendarei actriţe Elizabeth Taylor a început cu 15 minute mai târziu, conform instrucţiunilor lăsate de starul de cinema.

Elizabeth Taylor a fost înmormânată, joi după-amiază, în cimitirul Forest Lawn din Glendale, statul California, cimitir renumit datorită faptului că este locul de veci al multor celebrităţi de la Hollywood, inclusiv al bunului ei prieten, Michael Jackson.

Accesul persoanelor străine la funeralii a fost interzis, Elizabeth Taylor fiind condusă pe ultimul drum de circa 50 de prieteni şi membri ai familiei, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.



Funeraliile au început cu 15 minute după ora anunţată iniţial, pentru a respecta dorinţa actriţei, care a vrut  ca ceremonia să înceapă cu întârziere, a declarat publicistul ei, Sally Morrison, citat de Daily Telegraph.

"Taylor a lăsat instrucţiuni pentru începerea tardivă a funeraliilor şi a cerut ca cineva să anunţe: "Până şi la înmormântarea ei a vrut să întârzie", a declarat Morrison.

image
image

Flori şi fotografii de la fani împodobesc steaua dedicată lui Elizabeth taylor, de pe Walk of Fame

Elizabeth Taylor a murit miercuri dimineaţă de insuficienţă cardiacă congestivă, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, fiind înconjurată de cei patru copii.

Conform tradiţiei iudaice, actriţa a fost înmormântată la scurt timp după deces. Ea se convertise la iudaism în 1959, la vârsta de 27 de ani, înainte de căsătoria cu Eddie Fisher.

Ceremonia de înmormântare a ţinut o oră şi a început cu citirea câtorva poezii de către actorul Colin Farrell şi de membri ai familiei, iar unul dintre nepoţii ei a interpretat la trompeta cântecul religios "Amazing Grace".

Sicriul regretatei actriţe a fost acoperit cu gardenii, violete şi lăcrămioare, înainte de a fi înhumat sub o sculptură din marmură ce înfăţişează un înger.

Sally Morrison a declarat că mai multe detalii despre ceremonia de înmormântare vor fi oferite cât de curând.

Citeşte şi:
Biografie: Cine a fost Elizabeth Taylor?

Elizabeth Taylor s-a nascut la 27 februarie 1932, la Hampstead, lângă Londra. A primit de două ori Premiul Oscar şi a primit Premiul pentru întreaga carieră de la "American Film Institute".

Filme în care a jucat Elizabeth Taylor
La doar 26 de ani, în 1958, Elizabeth Taylor jucase deja în 28 de filme şi fusese nominalizată de trei ori pentru Oscar.

Elizabeth Taylor şi Michael Jackson: totul despre relaţia dintre cei doi
Relaţia dintre Elizabeth Taylor şi Michael Jackson a fost, de-a lungul vieţii celor doi, una foarte strânsă, deşi unele persoane au precizat că prietenia celor doi este doar de suprafaţă.

Filosofia de viaţă a lui Elizabeth Taylor, în 20 de citate personale
Care a fost filosofia de viaţă a actriţei Elizabeth Taylor? adevărul.ro vă prezintă 20 de declaraţii personale ale starului american, despre bărbaţi, viaţă, prietenie.

Cine se bate pe averea lui Elizabeth Taylor?
Cu doar câteva zile înainte de moartea lui Liz Taylor, tabloidul american „National Enquirer" susţinea că rudele actriţei au început să se lupte pentru averea acesteia.

Elizabeth Taylor a murit/ Tora Vasilescu: „Am admirat-o întotdeauna!"
Vestea morții actriței britanice, Elizabeth Taylor a fost primită cu părere de rău de actrița Tora Vasilescu. Aceasta și/a exprimat regretul pentru decesul acesteia, dar și admirația pentru cariera pe care a avut-o pentru rolurile interpretate de actrița care a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

Elizabeth Taylor a murit/ Stela Popescu: „A fost o femeie puternică, senzațională. A știut să trăiască așa cum și-a dorit"
Actrița Stela Popescu a admirat-o pe Elizabeth Taylor în filmul „Cleopatra", unul dintre multele roluri interpretate de actrița britanică, imagini despre care spune că au urmărit-o în cariera sa.

Elizabeth Taylor a murit/ Oana Pellea: „Atunci când se stinge o legendă se aprinde un mit"
Așa privește actrița Oana Pellea, moartea actriței britanice Elizabeth Taylor.

Elizabeth Taylor a murit/ Monica Davidescu: „Dumnezeu să o ierte! S-a dus într-o lume mai bună
Monica Davidescu a aflat cu surprindere despre decesul actriței Elizabeth Taylor, veste despre care a spus că a întristat-o mult.

FOTOGALERIE Elizabeth Taylor a decedat / Vezi aici imagini excepţionale din viaţa actriţei

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite