FOTO Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, la nunta cântăreţei: „Mă bucur enorm. Nu puteam lipsi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săndel Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, Andreea Bălan, în ziua nunţii cântăreţei cu actorul George Burcea.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au cununat religios, duminică, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. Tot în aceeaşi zi, au botezat-o şi pe fiica lor, Clara Maria (cinci luni). 

La petrecerea celor doi au participat în jur de 250 de invitaţi, printre care s-a numărat şi tatăl artistei. El a lipsit de la cununia civilă a fiicei sale, ce a avut loc pe 10 august. 

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele“, a declarat tatăl cântăreţei, potrivit click.ro. 

image

Sândel Bălan (stânga) a participat la nunta religioasă a fiicei sale FOTO Sever Gheorghe 

La nunta ei, Andreea Bălan a purtat trei rochii de mireasă, iar naşii cuplului au fost actorii Aurelian Temişan şi Monica Davidescu. Luni dimineaţă, după marele eveniment, artista a lansat şi videoclipul piesei „Înger păzitor“, care conţine imagini în exclusivitatea de la cununia religioasă cu actorul George Burcea.

„Este una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoţie, trăiri intense şi multă iubire. Spune povestea noastră, dar şi a voastră. Suntem de patru ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate“, a transmis Andreea Bălan.

De asemenea, pe una dintre rochiile pe care le-a purtat cântăreaţa în ziua nunţii sale au fost brodate versuri din noua piesă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite