FOTO Ştefan Bănică s-a întors singur din Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul a ajuns în această dimineaţă pe aeroportul Otopeni, fără fosta sa parteneră, Andreea Marin, care l-a însoţit în călătorie.

Spre surprinderea jurnaliştilor care i-au aşteptat toată noaptea la aeroport, după cum era preconizat să ajungă, Ştefan Bănică s-a întors în ţară fără Andreea Marin.

„Cred că aţi citit mesajul nostru, ca nişte profesionişti ce sunteţi şi aţi văzut că am scris că nu dăm declaraţii“, le-a răspuns Bănică jurnaliştilor care l-au întâmpinat pe aeroport. Întrebat de fosta sa soţie, artistul a refuzat să ofere detalii cu privire la întoarcerea sa şi a răspuns cu ironie: „Aceasta-i întrebarea!“.

Potrivit România TV, Bănică s-a întors cu mama sa, însă bătrâna nu a fost suprinsă de presă.

Cei doi şi-au petrecut „vacanţa de divorţ“ în Dubai, la un hotel de lux, fiind însoţiţi de fiica lor, Violeta, şi de mama artistului. Potrivit „Click“, cei doi ar fi încercat să evite contactul cu presa şi să revină la Bucureşti cu o cursă de Munchen.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi au fost surprinşi de paparazzi plimbându-se într-o mall, alături de micuţă.

Totuşi, pentru că au decis să divorţeze, Marin şi Bănică s-au cazat în hoteluri diferite: artistul a stat cu mama sa într-un hotel, iar Marin şi Violeta au locuit în altă parte. Pentru a petrece timp cu Violeta, Bănică a închiriat, totuşi, o cameră şi în hotelul în care copila s-a cazat.

În urmă cu doar câteva zile, Bănică le-a mulţumit fanilor de pe Facebook pentru susţinere şi le-a spus că va reveni cu noi concerte pe 7 şi 8 martie.

Marin, la rândul său, şi-a manifestat ataşamentul faţă de admiratorii de pe acelaşi site de socializare. După ce iniţial şi-a anunţat divorţul pe pagina sa oficială de Facebook, prezentatoarea TV şi-a arătat şi recunoştinţa faţă de susţinători. „Vă mulţumesc vouă, celor ce au înţeles nevoia noastră de discreţie şi de a avea o relaţie elegantă, caldă. Cineva m-a întrebat unde înseamna «acasă» pentru mine. Răspunsul e acelaşi ca întotdeauna: acolo unde mi-e rostul, în România, şi unde am de gând să rămân până când voi apune“, le-a scris ea admiratorilor, după ce, cu o zi înainte, şi-a anunţat demisia din postul de sirector editorial al revistei „Business Woman“.

Aşadar, cu toate că au decis încă de la începutul anului să pună capăt mariajului care a durat şapte ani, cei doi au planuri mari, profesional vorbind.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite