FOTO Ostentaţie, moderaţie şi... Grumpy Cat, la MTV Movie Awards 2014. Bine şi prost îmbrăcate pe covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercând să se evidenţieze pe covorul roşu şi să fure privirile fotografilor, vedetele de la gala MTV Movie Awards 2014 au reuşit să atragă complimentele publicului, dar şi să cadă în derizoriu, făcând exces de zel şi de culori ostentative.

Actriţa din „12 ani de sclavie“, Lupita Nyong'o, s-a îmbrăcat într-o rochie multicolorată Chanel pentru gala MTV Movie Awards 2014, în timp ce Jessica Alba a optat pentru o ţinută mai simplă, în care au dominat albul şi galbenul.

Mai curajoase, cântăreaţa britanică Rita Ora a ales o rochie neagră, cu un decolteu generos, iar Rihanna a optat pentru un corset din satin şi o rochie din mătase marca Ulyana Sergeenko.

Desprinsă parcă dintr-o poveste cu zâne, actriţa Victoria Justice a defilat într-o rochie scurtă, cu nuanţe de mov, iar colega ei, Shailene Woodley, actriţa din „Divergent“, a mizat pe o ţinută mai sobră, semnată de Balenciaga.

Relaxată, actriţa Kat Graham a preferat o rochie asimetrică, scurtă, cu modele geometrice şi animal print. În locul ţinutelor extravagante şi colorate, rapperiţa Nicki Minaj a preferat o rochie elegantă de la Alexander McQueen.

Însă cea mai îndrăgită apariţie de pe covorul roşu a fost Grumpy Cat, pisica morocănoasă ce e făcut senzaţie pe internet. Pentru a păstra aura de mister, felina provocatoare şi-a ascuns privirea tăioasă sub o pălărie în stilul lui Pharrell.
 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite