FOTO Horia Brenciu a postat pe Facebook prima poză cu fetiţa lui, Mina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu a devenit tătic la 1 noiembrie
Horia Brenciu a devenit tătic la 1 noiembrie

Horia Brenciu este în culmea fericirii de când a devenit tătic, iar vineri artistul a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu micuţa Mina, fiica lui care împlineşte trei luni.

„Neaţa! Azi facem 3 luni. Suntem timizi şi încă nu ne-am băut lapticu', respectiv cafeaua. Ne întelegeţi, nu-i aşa?”, a scris Brenciu pe reţeaua de socilizare. Imaginea emoţionantă, în care sunt surprinşi tatăl şi fiica, a fost extrem de apreciată de internauţi, mai ales fanele artistului care s-au topit când au văzut fotografia.

Fetiţa lui Horia Brenciu şi a iubitei sale, Alice Dumitrescu, a venit pe lume la 1 noiembrie. „O cheamă Mina şi s-a născut în dimineaţa asta frumoasă de 1 noiembrie. Toată lumea e bine sănătoasă şi DA, cântă de când s-a născut!", scria atunci entuziasmat proaspătul tătic.

În urmă cu două săptămâni, Mina a fost botezată. Cu această ocazie, Brenciu a organizat o petrecere restrânsă la care au participat apropiaţii. Evenimnentul s-a desfăşurat într-un restaurant de lux al hotelului Hilton.

horia brenciu mina foto facebook

Foto: Facebook

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite