FOTO Delia Matache i-a spus astăzi “Da” alesului ei, Răzvan Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Delia Matache şi Răzvan Munteanu au făcut pasul cel mare. Cei doi au spus "Da" în fața ofiţerului Stării Civile, devenind de astăzi soț și soție.

Ceremonia s-a desfăşurat la Târgu-Jiu, oraşul natal al lui Răzvan, în Parcul Central, într-un cadru intim, alături de familie şi prietenii apropiaţi.

Delia a purtat o rochie albă, foarte scurtă, cu spatele gol și epoleți, iar pe cap a purtat o coroană de flori naturale, aceleași care se regăseau și în buchet.

Delia Matache şi Răzvan Munteanu s-au sărutat la Poarta Sărutului din Târgu-Jiu

Deşi programul extrem de încărcat nu i-a permis să se ocupe foarte mult de pregătiri, Delia şi-a făcut antrenamentul pentru marele DA atât în timpul audiţiilor X Factor, cât şi în tabăra de pregătire. Prin faţa ei au trecut sute de concurenţi, unii dintre ei care au făcut-o să spună „Da" din inimă. Cel care însă a ajuns direct la inima ei nu este un concurent X Factor, ci un bărbat discret care s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor: Răzvan.

Delia Matache şi Răzvan Munteanu s-au sărutat la Poarta Sărutului din Târgu-Jiu

Cei doi se vor căsători religios pe 16 septembrie, urmând ca într-o pauză de filmări de la X Factor să plece în luna de miere în Africa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite