FOTO Cine sunt cele mai bogate actriţe de la Hollywood şi ce averi impresionante au acumulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scarlett Johansson FOTOGRAFII Getty Images
Scarlett Johansson FOTOGRAFII Getty Images

Sunt frumoase, talentate şi, mai ales, bogate. Jennifer Aniston, Julia Roberts şi Scarlett Johansson se numără printre cele mai înstărite actriţe de la Hollywood, cu sute de milioane de dolari în conturi.

Actriţele de la Hollywood au adunat sume fabuloase de-a lungul carierei, iar numărătoarea continuă. Talentul, ambiţia şi pasiunea pentru actorie au făcut ca aceste femei să cunoască pe deplin succesul. Există şi cazuri în care acestea au combinat muzica, dansul şi afacerile cu actoria, ceea ce le-a ajutat să intre pe lista celor mai bogate personalităţi din lume. 

Iată topul celor mai bogate actriţe de la Hollywood:

Jami Gertz: 3 miliarde de dolari

Actriţa americană Jami Gertz, în vârstă de 54 de ani, deţine o avere impresionantă de 3 miliarde de dolari. Bogăţia este legată şi de numele său, dar şi de căsătoria cu miliardarul Tony Ressler, co-fondator al Ares-Management, proprietar majoritar al echipei de baschet Atlanta Hawks.

Actriţa şi-a început cariera în 1980 şi este cunoscută din filmele: Crossroad, The Lost Boys, Less Than Zero şi Quicksilver, precum şi pentru rolurile sale ca Judy Miller în sitcom-ul CBS Still Standing şi ca Debbie Weaver în Sitcom-ul ABC The Neighbours.

jami gertz foto getty images

Jennifer Lopez: 400 de milioane de dolari

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a îmbinat actoria cu muzica şi dansul. Împreună i-au adus succesul şi averea în valoare de 400 de milioane de dolari. Ea a devenit faimoasă încă din anul 1990 ca dansatoare de rezervă atât pentru „New Kids on the Block, cât şi pentru Janet Jackson înainte de a deveni „ Fly Girl în „In Living Color. În 1997 a cunoscut cu adevărat succesul prin rolul Selena din filmul cu acelaşi nume, apoi cu rolul din filmul „ Anaconda. Cariera muzicală a actriţei este de un real succes, cu vânzări de peste 80 de milioane de albume în întreaga lume.

Imagine indisponibilă

Cher: 360 de milioane de dolari

Cher, pe numele real Cherilyn Sarkisian LaPiere, este o actriţă, cântăreaţă, compozitoare, producătoare de filme şi designer de modă de origine armeană, în vârstă de 74 de ani.

Cher a vândut peste 100 de milioane de albume şi are o activitate impresionantă care cuprinde film, televiziune şi regie. În 1988 a câştigat un Oscar şi un Glob de Aur pentru contribuţia sa în Moonstruck. A mai primit un Glob de Aur pentru drama „Silkwood în 1984 şi pentru „The Sonny and Cher Comedy Hour în 1974.

Imagine indisponibilă

Victoria Principal: 350 de milioane de dolari

Victoria Principal, în vârstă de 70 de ani, este o actriţă americană, cunoscută pentru rolul Pamela Barnes Ewing din Dallas, filmări care au avut loc în perioada 1978-1987. S-a născut în Japonia şi a crescut într-o familie militară. Actriţa are şi o linie de îngrijire a pielii, care se bucură de un succes financiar important.

pamela ewing victoria principal foto getty imaget

Jennifer Aniston: 300 de milioane de dolari

Jennifer Aniston este o actriţă, producătoare de film şi femeie de afaceri de origine americană. Aniston a devenit faimoasă pentru rolul lui Rachel Green în binecunoscutul sitcom „Friends“, difuzat în anii 90. În ultimii trei ani ai producţiei show-ului, Aniston a câştigat un milion de dolari pe episod. A fost căsătorită cu Brad Pitt în perioada 2000-2005.

În prezent, Aniston joacă în seria Apple Tv The Morning Show. A primit o nominalizare Emmy şi un Glob de aur pentru contribuţia adusă show-ului în 2020 şi câştigă cel puţin 1,25 milioane de dolari pe episod.

jennifer aniston foto instagram yahoostyleca

Julia Roberts: 250 de milioane de dolari

Actriţa americană Julia Roberts, în vârstă de 52 de ani, este faimoasă pentru roluri în filme precum: „Steel Magnolias, „Pretty Woman şi „Erin Brockovich. Cel din urmă i-a adus un Oscar şi un salariu de 20 de milioane de dolari, fiind prima actriţă care a primit o sumă atât de mare pentru munca ei. Recent, ea a jucat în „Ben Is Back şi în seria Amazon: „Homecoming.

Topul celor mai bogate actriţe de la Hollywood este completat de: Reese Witherspoon (200 de milioane de dolari), Sofia Vergara (180 de milioane de dolari), Scarlett Johansson (165 de milioane de dolari) şi Charlize Theron (160 de milioane de dolari), potrivit hotnews.ro.   

julia roberts globurile de aur 2019 foto guliver/getty images

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite