Florin Ristei: „Sună ciudat, dar pentru mine anul 2020 a fost cel mai bun de până acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ristei are succes şi pe plan profesional, dar şi sentimental (Foto: Facebook)
Ristei are succes şi pe plan profesional, dar şi sentimental (Foto: Facebook)

Artistul este din nou cap de afiş în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!“, unde face pereche cu Ilona Brezoianu

Simţi că, în perioada pandemiei, televiziunea a fost o plasă de siguranţă pentru tine, de vreme ce industria artistică afectate?
A picat la fi x în perioada asta, nu mă plâng. Industria artistică a fost grav afectată, mulţi dintre colegii de breaslă s-au reprofi lat şi e nedrept ce s-a întâmplat cu oamenii pasionaţi. Statul nu prea a reuşit să ajute sectorul ăsta, cred că nici nu şi-au dat interesul prea mult, dar nici publicul (parte din el) n-a fost foarte empatic cu cei pe care îi urmăreşte şi de multe ori îi aplaudă la concerte.

Localul cum îţi merge? Ştiam că vrei să faci şi acolo seri live pe acoperiş...
Vă aştept la Naive să vedeţi cum merge. Facem seri frumoase acolo, încă nu ne-am urcat şi pe acoperiş, dar planul rămâne. Prin weekend, dacă daţi o fugă, e posibil să bem un pahar împreună sau chiar să vă fac eu două shoturi din bar.

Pe de altă parte, tu, cumva, ai de ce să fi i recunoscător pandemiei. Ai fost în juriu la X Factor, ai făcut Neatza, ai cunoscut-o pe Naomi, v-aţi şi logodit... Ţi-a priit timpul ăsta, nu?
Ştiu că sună oarecum ciudat, dar pentru mine anul 2020 a fost cel mai bun de până acum, atât pe plan profesional, cât şi în plan personal.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite