Fiul lui Beckham, pus la zid de internauţi: „Ar trebui să le fie ruşine părinţilor! Copil răsfăţat“. Ce a făcut Cruz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cruz & David Beckham
Cruz & David Beckham

Cruz Beckham (15 ani), al treilea copil al lui David şi al Victoriei, a scos la vânzare un hanorac primit acum multă vreme cadou de la designerul Kim Jones, un prieten al părinţilor săi.

Este vorba despre un articol din ediţia limitată Louis Vuitton X Supreme, apărută pe piaţă în urmă cu patru ani. Estimat la aproximativ 45 de mii de dolari (aproximativ 37.000 de euro), hanoracul este scos la vânzare de Cruz Beckham cu o sumă uriaşă: 150.000 de dolari (aproximativ 124.000 de euro), scrie fanatik.ro

Pe pagina de Instagram unde băiatul lui David şi al victoriei a pus anunţul se precizează că hanoracul este purtat şi nu are un şnur. Postarea a avut şi o poză cu Cruz îmbrăcat în hanorac, cu ochelari de soare.

Reacţiile utilizatorilor de Instagram nu au fost unele dintre cele mai plăcute la adresa băiatului lui David Beckham. „Părinţilor săi ar trebui să le fie ruşine”, a scris cineva.

David Beckham (45 de ani), fost jucător de fotbal şi actual patron al formaţiei Inter Miami, şi soţie sa, Victoria (46 de ani), au împreună o avere estimată la aproximativ 900 de milioane de euro.

David Beckham
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite