Fiul în vârstă de 5 ani al cântăreţului Usher a scăpat cu viaţă în urma unui incident la piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul american Usher a trecut, marţi, prin clipe grele, atunci când fiul său a rămas blocat în gaura de scurgere a piscinei în care înota, de la casa cântăreţului din Atlanta, scrie CNN.

Fiul în vârstă de 5 ani al cântăreţului, Usher Raymond al V-lea, înota în piscina din curtea interioră a locuinţei atunci când mătuşa sa şi una dintre menajere au observat că rămăsese blocat în gaura de scurgere, potrivit raportului poliţiei.

„Am nevoie de o ambulanţă. Nepotul meu era în piscină, iar acum nu pot să îl scot, am încercat “, era apelul disperat al Renei Oden, mătuşa copilului, către secţia de poliţie. Mătuşa, menajera şi o altă femeie nu au putut să scoată copilul din piscină, până când doi bărbaţi care instalau echipamente de sunet în casă au sărit în ajutor, se mai specifică în raportul poliţiei.

Tehnicianul de sunet Eugen Stachurski a sărit în piscină şi l-a scos din gaura de scurgere pe Usher Raymond al V-lea, după care a încercat să-l resusciteze chiar pe marginea piscinei. În tot acest timp, mătuşa copilului a rămas în legătură cu operatorul ambulanţei, medicii sosind şi ei la faţa locului şi acordându-i primul ajutor. Se pare că acesta nu păţise nimic, fiind conştient şi respirând normal. Medicii l-au luat, însă, la spital pentru a-l ţine sub observaţie.

Usher a câştigat custodia celor doi copii pe care îi are cu fosta sa soţie, Tameka Foster, anul trecut, după un conflict care a ajuns până în instanţă. Foster l-a acuzat pe cântăreţ că este un „tată absent“. „Fiul meu este în regulă, nu am niciun comentariu de făcut în acest moment“, a declarat mama copilului pentru CNN. Întrebată dacă i-a cerut avocatului să depună o cerere de audiere pentru obţinerea custodiei copilului în regim de urgenţă pe baza acestui incident, Tameka Foster nu a oferit detalii.

Acesta nu este singurul incident care i s-a întâmplat lui Usher. Anul trecut, fiul vitreg al artistului, Kyle Glover, a fost deconectat de la aparatele care îl ţineau în viaţă după ce a fost implicat într-un accident de schi nautic. Tameka Foster şi Usher au luat această decizie după ce doctorii nu îi mai dădeau băiatului şanse de supravieţuire. Băiatul se relaxa stând pe o anvelopă, pe un lac, când a fost lovit în cap de o persoană care practica schi nautic.

Kyle era fiul vitreg al lui Usher, fiind cel mai mare dintre cei patru copii ai lui Tameka Foster. Aceasta a fost căsătorită cu Usher până în 2009 şi i-a dăruit acestuia doi copii: Usher Raymond V-lea şi Naviyd Ely Raymond.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite