Femei care iubesc femei. Cupluri celebre de lesbiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Homosexualitatea nu mai este un subiect tabu, cel puţin în ţările dezvoltate, unde legile privind căsătoria între persoane de acelaşi sex au devenit din ce în ce mai permisive. La Hollywood chiar există câteva cupluri longevive de lesbiene.

Totodată, persoanale LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali – n.red.) din industria divertismentelui, dar nu numai, au devenit din ce în ce mai vocale, militând pentru drepturile lor.

 Fie că au lansat anunţul prin intermediul reţelelor sociale, a show-urilor de televiziune sau prin declaraţii în cadrul unor evenimente, nume sonore precum Ellen DeGeneres au făcut-o cu mândrie.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

Actriţa de comedie şi realizatoarea TV americană Ellen DeGeneres şi actriţa Portia de Rossi şi-au jurat iubire veşnică în anul 2008, într-o ceremonie privată, desfăşurată la locuinţa lor din Los Angeles şi la care au participat doar 19 persoane. Cuplul a ales să se căsătorească după ce Curtea Supremă din California a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi formează unul dintre cele mai longevive cupluri gay de la Hollywood, relaţia lor începând în anul 2004. Deşi nu au copii, cele două actriţe au declarat, anul trecut, că-şi doresc să adopte unul.

Află aici mai multe despre cuplurile de lesbiene celebre. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite