Cheloo a lansat o piesă cu „versuri la fel de geniale” de ziua sa de naștere. Reacțiile fanilor VIDEO

0
Publicat:

Cheloo a ales ca de ziua sa de naștere să le ofere un cadou fanilor săi. La ora 00:00, el a revenit în forță cu o nouă piesă, care face furori. A făcut suta de mii de vizualizări în doar câteva ore și se află în top 10 videoclipuri populare pe Youtube.

Cheloo își sărbătorește cea de-a 45-a aniversare, ocazie cu care a ales să facă exact ce îi place: muzică și versuri, în stilul său caracteristic. Artistul pare să petreacă pe cinste, cu mult alcool și... nu numai. Asumat ca de fiecare dată, el a spus că tot ce se vede este exact ce pare”, la începutul noii sale piese.

Legenda hip-hop-ului românesc, așa cum l-au numit fanii, a strecurat apoi, în mesajul său versul „Iubesc ceea ce fac”. Fapt care s-a văzut din plin și a fost cât se poate de apreciat de împătimiți ai genului muzical.

45 de ani de viață, 20 de carieră muzicală

Solistul trupei Paraziții a ales un moment cu totul special pentru a-și încânta fanii. El a anunțat lansarea noii piese, însoțită de un videoclip, pe paginile sale de Facebook și Instagram. Melodia intitulată „Ritmuetot” a fost disponibilă exact din momentul în care artistul a împlinit vârsta de 45 de ani.

Cheloo își sărbătorește cea de-a 45-a aniversare cu o nouă piesă FOTO Facebook
Cheloo își sărbătorește cea de-a 45-a aniversare cu o nouă piesă FOTO Facebook

Videclip nou — Cheloo - Ritmuetot

Premiera are loc pe 24 mar. 2023 ora 0:00”, a scris el, joi, pe rețelele de socializare.

Într-o fotografie reprezentativă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, artistul pare pregătit să sărbătorească. El ridică în aer o sticlă de bere, în cinstea sa, a noii lansări și, bineînțeles, a fanilor săi, ale căror reacții și urări nu au întârziat să apară.

Reacțiile fanilor

Noua melodie s-a dovedit a fi pe gustul fanilor. O demonstrează comentariile, dar și faptul că, după nici o zi, se clasează pe locul 9 în clasamentul de pe Youtube.

Aștept o piesa de a lui Cheloo cum aștept o calificare a României la un turneu final. Mulțumesc Cheloo ca scoți piese mai des!”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Ca de obicei, este o onoare să aud inca o piesa de la maestrul Cheloo. Mă bucur că ai rămas neschimbat, că ai versuri la fel de geniale dar care nu prind la mulți oameni și asta este adevărul trist al acestui popor. Inca odată, respect maestre ️ P.s. La mulți ani Maestrule și să ne trăiești cat mai mult ca să auzim mai multe piese!”, este un alt comentariu.

După mult timp, avem parte și de asta ... Hai să vedem ce a scos legenda”, a zis altcineva.

Prea greu, prea oldschool, prea Cheloo. Aceeași satiră geniala cu care ne-a obișnuit, și de care eu unul nu mă plictisesc niciodată. Piesa asta își va avea locul mult timp la mine in playlist pe repeat. La mulți ani maestre!!”, este urarea unui alt fan.

Pe numele său real, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, s-a născut la data de 24 martie 1978, în București. Cunoscutul rapper român a lansat primul său album de studio solo, „Sindromul Tourette” în anul 2003, premiat cu Discul de Aur, pentru numărul mare de exemplare vândute.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite