După 60 de ani de existenţă, varianta tipărită a faimoasei reviste Playboy va dispărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Compania Playboy a transmis că ia în considerare să nu mai tipărească pe hârtie faimoasa revistă Playboy care a fost lansată în urmă cu şase decenii de către Hugh Hefner şi care a decedat în luna septembrie a anului trecut, informează Los Angeles Times.

Revista a pus bazele imperiului lui Hugh Hefner, însă moartea acestuia a declanşat un proces care va trece compania din proprietatea familiei Hefner, în proprietatea fondului de investiţii Rizvi Traverse, potrivit Wall Street Journal.

„Vrem să ne concentrăm pe ceea ce numim Lumea Playboy, care este mult mai mare decât publicaţia print”, a declarat Ben Kohn, managing partner la Rizvi şi director executiv al Playboy Enterprises. „Vrem să petrecem anul 2018 în efortul de a transforma compania dintr-un business mediatic într-un business de management al brandului”.

Această schimbare pe care o plănuieşte Kohn implică oprirea tiparului faimoasei publicaţii care a apărut în 1953. Tirajele în Statele Unite au scăzut în ultimii ani dramatic, ajungând la mai puţin de 500.000 de exemplare vândute lunar, faţă de punctul culminant al existenţei sale, când a atins 5,6 milioane de exemplare vândute lunar în 1975.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite