Ducesa Meghan, editor-invitat al revistei British Vogue, o premieră în istoria publicaţiei: ce subiect a abordat fosta actriţă şi ce mesaj a transmis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images
Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan (37 de ani) a ales 15 femei pe care le consideră „forţe pentru schimbare“ pentru coperta ediţiei din septembrie a revistei British Vogue, al cărei editor-invitat este, a anunţat Palatul Buckingham.

Soţia Prinţului Harry a petrecut şapte luni lucrând cu redactorul-şef al British Vogue, Edward Enninful, pentru numărul din septembrie al publicaţiei. 

Fosta actriţă a transmis într-un comunicat că a căutat să pună în centrul ediţiei de septembrie - de regulă, cea mai citită a revistei - „valorile, cauzele şi oamenii care au impact asupra lumii de astăzi“, citează Reuters, potrivit news.ro. 

Pe coperta revistei, care va fi lansată pe 2 august, apar adolescenta Greta Thunberg, activistă privind schimbările climatice, prim-ministrul neozeelandez Jacinda Arden, pugilista Ramla Ali şi actriţa Salma Hayek Pinault.

Scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, prim-balerina Royal Ballet Francesca Hayward şi modelul Adut Akech, fostă refugiată, se numără între cele 15 femei alese. 

Ducesa Meghan a spus, într-un comunicat transmis presei, că speră ca cititorii să fie la fel de inspiraţi precum a fost ea de „forţele pentru schimbare pe care le vor găsi în aceste pagini“.

„Prin această ediţie, sper să simţiţi forţa colectivului din selecţia variată de femei alese pentru copertă, precum şi întreaga echipă cu care am colaborat pentru a aduce acest număr la lumină. Sper ca cititorii să fie la fel de inspiraţi precum mine de «Forţele pentru Schimbare» pe care le vor găsi în aceste pagini“, a declarat Meghan Markle, potrivit People. 

image

FOTO: Peter Lindbergh/PA WIRE

Meghan Markle este primul editor-invitat al ediţiei de septembrie, din istoria de 103 ani a publicaţiei, notează sursa citată. 

Ediţia din septembrie a British Vogue va cuprinde şi o conversaţie între Meghan Markle şi Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite, şi un interviu cu primatologul Jane Goodall.

Vestea vine la doi ani după ce Meghan Markle şi-a şters blogul de lifestyle, „The Tig“, unde fosta actriţă obişnuia să scrie despre lucrurile care o inspiră, în special despre călătorii şi mâncare. 

În iunie 2016, Ducesa de Cambridge Kate Middleton apărea pe coperta revistei, cu ocazia aniversării a 100 de ani de existenţă a celebrei publicaţii.  

image

FOTO: Peter Lindbergh/PA WIRE

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite