Dragoş Bucur, despre debutul său în film: „Mi-am început cariera cu o minciună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Bucur l-a minţit pe regizorul filmului „Marfa şi banii“ că are permis de conducere FOTO Pro TV
Dragoş Bucur l-a minţit pe regizorul filmului „Marfa şi banii“ că are permis de conducere FOTO Pro TV

Actorul Dragoş Bucur a recunoscut că la castingul filmului său de debut l-a minţit pe regizorul Cristi Puiu că are permis de conducere pentru a obţine rolul.

Dragoş Bucur a debutat ca actor în 1999, în filmul „Marfa şi banii“, unde a jucat rolul unui tânăr ce transporta droguri cu maşina. 

Recent, fiind prezent la un eveniment organizat de un producător auto, actorul a dezvăluit că, pentru a obţine primul său rol într-un film, l-a minţit pe regizorul Cristi Puiu în legătură cu licenţa sa de şofer, ce reprezenta o condiţie obligatorie pentru a trece de prima etapă a castingului.

„La «Marfa şi Banii» am fost întrebat dacă am carnet de către Cristi Puiu. M-am uitat în ochii lui şi cam o secundă m-am gândit: „Da sau nu?“ Adică mint sau spun adevărul? Şi am minţit. I-am spus: „Da, normal!“. După care am aflat că aceasta era prima întrebare eliminatorie. Dacă nu aveai carnet, nu continua interviul, nici probele, nimic! Deci eu mi-am început cariera în cinematografie cu o minciună. Am filmat fară carnet, cu acordul producătorului, al Poliţiei, se închideau soşelele când filmam şi mi-am luat carnetul după. Acum să îţi zic şi pe ce am făcut şcoala: pe o dubă Fiat cu care am filmat la «Marfa şi Banii», care avea agăţat un grup generator după ea. Era în 1999, vara“, a declarat Dragos Bucur, pentru 0-100.ro.

În prezent, Dragoş Bucur face parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie“, de la Pro TV. Cel mai recent film, „Două lozuri“, în regia lui Paul Negoescu, în care Dragoş Bucur joacă alături de Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, a câştigat menţiunea specială a juriului la Festivalul de Film de la Zurich şi a fost foarte bine primit de public.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite