Doliu în lumea muzicii populare. A murit un cunoscut artist - Anunțul făcut chiar de Aurel Tămaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul saxofonist clujean Felician Mureșan a murit luni la vârsta de 74 de ani, a anunțat familia acestuia, printr-o postare pe Facebook. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, la Capela Chinteni. 

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Cu adâncă durere în suflet anunţăm despărţirea de cel care a fost un om minunat pentru fiecare dintre cunoscuții săi Mureşan Felician

Slujba de priveghi va avea loc – Marți, 04.04.23, ora 19.00, la Capela Chinteni.

Slujba de înmormântare – Miercuri, 05.04.23 ora 13.00 în aceeași locație.

Dumnezeu să-i lumineze calea spre veșnicie.

Te vom păstra mereu în cel mai sigur loc, în inimile noastre!”, a anunțat familia sa.

Îndrăgitul artist a avut o carieră glorioasă, colaborând de-a lungul timpului cu mai multe formații de folclor, printre care Românaşul, Mugurelul, CUG, Doina, Cununa Transilvana.

De asemenea, Felician Mureşan a mers în nenumărate turnee artistice internaţionale.

La scurt timp de la aflarea tristei vești, și Aurel Tămaș, cel care l-a cunoscut pe regretatul artist, și-a exprimat regretul pentru uriașa pierdere.

„Muri, cum îi spuneam cei apropiați, a plecat  să se odihnească în lumea cealaltă. Aici cu noi rămân amintirile clipelor frumoase petrecute la cântat, și la întâlnirile pe care cu drag le așteptam. O să ne fie dor de glumele, de starea, și de prietenia ta. Ai luptat cu această molimă care bântuie printre oameni și credeam că o să te lase în pace.

Rămân în urma ta niște oameni cărora le-ai transmis cu drag din harul și darul tău. Drum lin Muri, și La revedere! Condoleanțe familiei. Dumnezeu să te țină în preajma Lui”, a scris Aurel Tămaș, pe Facebook.

Felician Mureşan a absolvit Liceul de Muzică din Cluj și, de-a lungul prodigioasei cariere, a colaborat cu formaţii de folclor renumite, printre care Românaşul, Mugurelul, CUG, Doina și Cununa Transilvana.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite