Dezvăluiri din culisele Casei Regale britanice. Prințesa Diana ar fi "acceptat" relația dintre Charles și Camilla

0
Publicat:

Fosta gardă de corp a Prințesei Diana, Ken Whare, care a protejat-o timp de cinci ani, a declarat că aceasta ar fi "acceptat" în cele din urmă relația dintre Charles și Camilla, dacă ar fi fost încă în viață

Prințesa Diana ar fi acceptat în cele din urmă relația dintre Charles și Camilla FOTO Arhivă
Prințesa Diana ar fi acceptat în cele din urmă relația dintre Charles și Camilla FOTO Arhivă

Ken Wharfe, care a protejat-o pe Prințesa Diana ani de zile, în timp ce servea ca ofițer al Scotland Yard, și-a exprimat opinia despre cum ar fi simțit Diana în legătură cu faptul că fostul ei soț s-a căsătorit cu actuala Regină Consort Camilla Parker Bowles, potrivit Mirror.

Comentariile sale vin în contextul în care mulțimi de entuziaști regali s-au adunat la fosta reședință a Dianei, Palatul Kensington din Londra, unde au depus flori pentru a comemora 27 de ani de la moartea ei.

"O parte din problemă era că Diana credea în mod naiv că relația cu Camilla va dispărea (...) Dar să fim sinceri, Camilla a fost acolo din prima zi", a declarat acesta.

"Și, datorită deschiderii Dianei, ea a simțit că era necesar să-mi spună totul despre relație. Am pus la îndoială acest lucru la momentul respectiv, dar, ascultând-o, m-a făcut să o înțeleg mai bine pe Diana. Și ea credea naiv că se va termina. Nu am nicio îndoială că Diana l-a iubit pe Charles. Adică, mi-a spus asta în mod repetat", a adăugat fostul bodyguard.

Prințesa Diana a murit tragic la vârsta de 36 de ani într-un accident de mașină la Paris, pe 31 august 1997, la cinci ani după ce s-a separat de Charles, divorțul lor fiind finalizat în 1996.

Camilla și Charles și-au făcut publică relația doi ani după accidentul tragic care i-a luat viața Dianei.

Diana a vorbit despre relația lor tumultoasă într-un interviu televizat care a devenit faimos, declarând: "Eram trei în această căsătorie, deci era un pic aglomerat."

Ken și-a exprimat opinia că Diana și Charles nu și-ar fi reluat relația chiar dacă ea ar fi trăit. În ceea ce privește o potențială reconciliere, a opinat: "Din propria mea experiență de viață, mergi mai departe și te schimbi, te temperezi puțin și gestionezi situațiile într-un mod mult mai calm."

"Timpul, așa cum spune toată lumea, este un mare vindecător. Diana era furioasă pe Prințul de Wales, furioasă pe circumstanțele ei, furioasă pe Camilla, furioasă pe toată lumea", a mai declarat acesta.

El a adăugat că "lucrurile se vindecă. Și pe măsură ce timpul a trecut, ea ar fi fost acum în jur de 60 de ani, ar fi acceptat".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite