Devin Ratray, actorul care l-a jucat pe fratele lui Kevin în Singur Acasă, a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Devin Ratray, actorul care a interpretat rolul lui Buzz McCallister în franciza Singur Acasă, fratele lui Kevin (Macaulay Culkin), a fost arestat în statul american Oklahoma după un incident care a avut loc la începutul lunii, informează revista People.

Acesta a fost acuzat de violenţă domestică şi vătămare corporală, după ce ar fi încercat să-şi stranguleze partenera. Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii decembrie.

Statul Oklahoma a emis mandatul de arestare marţi, iar cauţiunea lui a fost stabilită la 25.000 de dolari. Potrivit autorităţilor locale, actorul s-a predat singur miercuri, apoi a fost eliberat pe cauţiune, scrie Digi24.

Victima a declarat poliţiei că s-au certat într-un bar, apoi a ieşit şi a plecat spre camera lor de hotel. Ratray a venit la hotel, iar acolo a avut loc atacul. Potrivit postului Oklahoma News 4, care citează o declaraţie, victima nu reuşea să respire, în timp ce era stragulată şi mâna acuzatului îi acoperea gura.

Un reprezentant al lui Devin Ratray a declarat anterior pentru TMZ că cei doi s-au certat, însă a negat că ar fi existat un conflict fizic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite