Destinul fabulos al singurei „supravieţuitoare“ din filmul „Pe aripile vântului“. Olivia de Havilland are, acum, 103 ani şi trăieşte la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recenta decizie luată de HBO Max de a retrage filmul iconic, Pe aripile vântului, din portofoliul său din cauza scenelor rasiste a născut numeroase controverse. Capodopera cinematografică este bazată pe o poveste de dragoste din timpul Războiului de Secesiunem iar în rolurile principale i-am văzut pe carismaticii Clark Gable şi Vivien Leigh. Din păcate, singura care mai trăieşte este cea care a jucat rolul lui Melanie .

Olivia de Havilland este o actiţă anglo-americană, născută în 1916 în Tokyo, Japonia. În 1935, aceasta semna un contract cu celebra casă de producţie cinematografică Warner Brothers, iar în 1939 apărea în filmul care a scris istorie la Hollywood, Pe aripile vântului.

Producţia ne purta în perioada în care Nordul şi Sudul american duceau un război ce avea la bază abolirea sclaviei. Statele din sud doreau menţinerea ei, în timp de Nordul lupta pentru eradicare. 

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite