Denise Rifai: "Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine. A fost cadoul meu de Crăciun. Cristi Borcea nu este un tip uşor de intervievat, ci dificil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea de la Kanal D (Foto: Kanal D).
Denise Rifai a dat lovitura cu emisiunea de la Kanal D (Foto: Kanal D).

Are întotdeauna întrebările la ea, e unul dintre cei mai incisivi jurnalişt, dar şi omul care ajunge rapid la sufletul invitatului. Îi place să dea măştile la o parte, după cum îi place să spună, iar emisiunea “40 de întrebări cu cu Denise Rifai”, care se difuzează în fiecare marţi la Kanal D, e cu siguranţă proiectul care o pune cel mai bine în valoare.

“Sunt un om care a trecut prin viaţă, mi-a dat Dumnezeu mult bine, sunt un om iubit de Dumnezeu. Mi-ar plăcea să cunosc un om care să ma completeze şi să îmi fie partener pâna la final”, spune Denise, iar dezvăluirile nu se opresc aici.

OK!:Ce făceai anul trecut pe vremea asta şi ce faci acum? De ce îţi este cel mai dor?

Anul trecut, pe vremea aceasta, încă lucram la Realitatea TV, făceam emisiuni politice şi eram în elementul meu. Anul acesta sunt mult mai aşezată, mai atentă, mă pregătesc mult mai mult pentru emisiuni, pentru că “40 de întrebări” e un format care necesită o documentare extreme de minuţioasă. Sunt într-o nouă etapă a carierei mele şi mă bucur că emisiunea aceasta s-a dovedit a fi una de succes. Fiecare răspuns al unui invitat este generator de ştiri. Sunt dezbateri în online referitor la invitaţi şi ceea ce spun aceştia în emisiune.

Citeşte mai multe aici!

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri