Ce a păţit un poliţist care a intervenit la un scandal în familie, în care două femei erau ameninţate cu bătaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Hunedoara. ARHIVĂ.
FOTO: IPJ Hunedoara. ARHIVĂ.

Un poliţist din Petroşani care a intervenit în ajutorul unei femei care erau ameinţate cu violenţe a avut de suferit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani l-au trimis în judecată pe Ion Doru Şerban, un bărbat din Petroşani, acuzat de ultraj asupra unui poliţist.

Inculpatul este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru tentativă de omor deosebit de grav şi pentru conducere fără permis. Infracţiunea pentru care a fost anchetat a avut loc în toamna anului trecut, în cartierul Saşa, din Petroşani. Un echipaj format dintr-un poliţist local, un agent de poliţie şi un elev din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie a fost chemat în ajutorul fiicei şi soţiei lui Doru Şerban, după ce acestea au reclamat că sunt ameninţate cu acte de violenţă.

„În timp ce lucrătorii de poliţie întreprindeau acţiuni specifice pentru aplanarea conflictului care genera scandalul, inculpatul, persoană care aparent era iniţiatorul şi susţinătorul scandalului constând în ameninţări cu acte de violenţă la adresa celor două femei, l-a lovit pe agentul de poliţie cu pumnul în zona capului, cauzându-i leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare 7-8 zile de îngrijiri medicale. Apoi inculpatul a fugit, profitând de faptul că în zonă s-au adunat mai multe persoane. Aparent, după incident, inculpatul a părăsit ţara, fiica sa susţinând că acesta se află în Germania, la o nepoată care locuieşte în Leipzig”, se arată în dosar.

Pe numele lui Doru Şerban a fost emis un mandat de arestare în lipsă. Ulterior, pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, în baza căruia a fost arestat în Ungaria, la februarie 2021 şi adus în ţară.

Mai puteţi citi şi:

Crima tânărului dependent de droguri. Ce pedeapsă a primit după ce şi-a măcelărit iubita cu un cuţit „Rambo”

Traficant de cocaină condamnat la Deva. Cum a ascuns tânărul un pachet plin cu droguri adus în ţară

Un tânăr aflat sub influenţa drogurilor a fost prins la volan de poliţişti pe o stradă din Deva




 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite