Demi Moore, crescută de o mamă bipolară şi de un alcoolic care s-a sinucis. Iadul prin care a trecut actriţa înainte de-a deveni cunoscută

0
0
Demi Moore FOTO arhivă adevărul
Demi Moore FOTO arhivă adevărul

Este una dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite actriţe de la Hollywood, însă starul din Propunere indecentă (1993) a avut o copilărie traumatizantă, alături de un mamă alcoolică şi bipolară şi de un tată vitreg dependent şi el de alcool, care şi-a luat singur viaţa când Demi avea numai 16 ani.

Tatăl biologic al vedetei de 56 de ani a lucrat în Forţele Aeriene ale SUA, dar, în ciuda jobului stabil pe care-l avea, n-a catadicsit să aibă grijă de familia sa. Astfel, Charles Harmon Sr. şi-a părăsit soţia, pe Virginia Guynes, după numai două luni de mariaj. În timpul scurtei căsnicii, Virginia a rămas gravidă şi, după destrămarea mariajului ei, a fost nevoită să o aducă singură pe lume pe fiica ei, Demi Gene Guynes, cunoscută ulterior ca Demi Moore, care nu şi-a cunoscut tatăl biologic.

Singurul tată pe care Demetria (numele actriţei din buletin) l-a cunoscut a fost cel de-al doilea soţ al mamei ei, Danny Gene Guynes, care a devenit şi tatăl vitreg al viitoarei vedete de cinema. Asta până s-a decis Danny să-şi ia singur viaţa şi să îi perturbe complet viaţa frumoasei adolescente.

Citeşte totul despre trauma din copilărie a actriţei!

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite