Daniela Gyorfi a povestit că a fost hărţuită sexual: „În România, femeile nu sunt unite ca la Hollywood“

0
0
Daniela Gyorfi a mărturisit că a fost hărţuită sexual FOTO captură video
Daniela Gyorfi a mărturisit că a fost hărţuită sexual FOTO captură video

Cântăreaţa Daniela Gyorfi, în vârstă de 49 de ani, a făcut o declaraţie neaşteptată în emisiunea „Adevăruri de viaţă“, de la Antena 3. Cântăreaţa a mărturisit că a fost hărţuită sexual în urmă cu câţiva ani, atunci când urma să pozeze pentru o revistă pentru adulţi.

Invitată în emisiunea Danei Grecu „Adevăruri de viaţă“, alături de Dana Săvuică, Daniela Gyorfi a povestit cum a fost agresată de un bărbat, al cărui nume a refuzat să-l dezvăluie, cu care urma să încheie un contract pentru un pictorial într-o revistă pentru adulţi. 

„Mi s-a întâmplat să fiu hărţuită sexual. Trebuia să pozez pentru o revistă care nu apăruse încă în România, trebuia să fiu prima vedetă care apărea în acea revistă“, a declarat cântăreaţa. 

Daniela Gyorfi a povestit că bărbatul respectiv a anunţat-o că este în zonă şi va trece pe la locuinţa ei pentru a semna contractul de colaborare, ceea ce nu i-a stârnit suspiciuni artistei. Nefiind singură acasă, Gyorfi a mărturisit că nu se gândea că ar putea fi agresată. 

„A venit la mine, norocul meu este că nu m-am dus la birou. Eu i-am spui lui înainte că poate să vină şi la mine acasă pentru a semna contractul, dar nu mă gândeam că s-ar putea gândi la altceva. Acasă era mama, câinele, doamna din casă, nu mă gândeam că mi s-ar putea întâmpla ceva. Mi-a spus că dacă tot este prin zonă vine să semnăm contractul. Până atunci nu m-am gândit că dacă inviţi pe cineva acasă la tine se poate întâmpla chestia asta. Sincer“, a mărturisit cântăreaţa. 

Daniela Gyorfi mărturiseşte că bărbatul a început să-i dea exemple de femei mai mult sau mai puţin cunoscute în România, în urmă cu câţiva ani, care au acceptat diverse propuneri pentru a apărea în alte pictoriale sau reviste, cu scopul de a-şi spori celebritatea. 

„A venit acasă, a început să-mi dea exemple: că aia a făcut aşa, persoane publice, fete pe care eu le ştiam. A sărit la mine. Eram îmbrăcată în pantaloni şi o bluză. Atunci m-am dus şi am ţipat la doamna din casă, la mama. M-a zgâriat pe gât. A plecat apoi omul, am semnat ulterior contractul şi am apărut după 100 de ani. Cu nişte poze oribile, oricum“, a povestit cântăreaţa. 

Gyorfi a adăugat că n-a spus nimic atunci şi nu „a avut ce să facă“ în legătură cu această situaţie, pentru că bărbatul o ameninţa că o dă în judecată. Mai mult, susţine cântăreaţa, femeile din România „nu sunt unite ca la Hollywood“. 

„Am spus şi numele, dar ce crezi că mi-a spus Dan Capatos? «Tu nu ştii câte fete au venit şi au spus acelaşi lucru şi câte duduiţe au venit ca să pozeze pentru acea revistă . La noi femeile nu sunt unite ca la Hollywood. Dacă spune una ceva, nu mai sar şi altele să povestească. Eu nu am milioane de dolari, să nu-mi fie teamă că nu mi se întâmplă nimic“, a mai spus cântăreaţa. 

Daniela Gyorfi este una dintre vedetele din România care au pozat în prestigioasa revistă Playboy, pe când avea 31 de ani. Ulterior, artista a mărturisit că regretă acel pictorial. Cânăreaţa formează un cuplu cu impresarul George Tal din anul 2006 şi au împreună o fetiţă de şase ani. 

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite