Dana Rogoz va deveni mamă pentru a doua oară. Cum a făcut actriţa anunţul şi ce sex va avea bebeluşul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară FOTO Dana Rogoz
Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară FOTO Dana Rogoz

Dana Rogoz (34 de ani) a anunţat că este din nou însărcinată şi a dezvăluit sexul copilului. Actriţa a dat vestea printr-o serie de fotografii în care apare alături de familia ei.

Dana Rogoz va deveni mamă pentru a doua oară. Actriţa a anunţat că este însărcinată în patru luni şi că va avea o fetiţă. 

„Da, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Şi e fetiţă. Şi e minunat. Şi nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiţi!“, a scris Dana Rogoz. 

Ea a publicat şi o serie de fotografii alături de soţul ei, Radu, şi de fiul lor, Vlad (cinci ani).  

„Am aflat chiar înainte de ziua mea de naştere. Nu ştiu dacă ţineţi minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam şi pentru că ştiam deja că port în mine două inimi care bat (...). Timpul trece fantastic de repede, aşa că azi sunt în 16 săptămâni şi cinci zile“, a adăugat Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz va deveni mamă pentru a doua oară FOTO Facebook Dana Rogoz 

image

„Sunt fericită, sunt emoţionată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică şi mă liniştesc, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu doi copii, cum va arăta casa noastră, şi iar mă bucur, plutesc, şi mă simt copleşită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Şi pentru că deja ştiu ce bucurie îţi poate aduce în viaţă un copil“, a mai scris actriţa. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite