Dana Rogoz şi soţul ei şi-au botezat fetiţa. Andreea Esca, printre invitaţi. Unde a avut loc petrecerea FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Dana Rogoz (34 de ani) şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir (53 de ani), şi-au botezat sâmbtătă, 29 august, cel de-al doilea copil pe care îl au împreună, fetiţa Lia Elena.

„Azi a fost botezul fetiţei noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită şi fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult şi îţi multumim că ne-ai ales“, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Facebook. 

Petrecerea de botez a avut loc în judeţul Giurgiu, în „căsuţa din poiană“ The Wedding House, aşa cum o descriu chiar proprietarii locului. „O locaţie pentru petreceri în grădină relaxate, romantice, country-chic. Fără fiţe de ballroom, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roşu sau candelabre kitsch. O locaţie cu cireşi, decoruri vintage, limonadă, beculeţe în copaci şi zâmbete.“

Aşadar, petrecerea a avut loc în aer liber, alături de câţiva invitaţi, printre care s-au numărat Andreea Esca, Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vîlcan. 

Vedetele s-au îmbrăcat lejer, în ţinute boho-chic, realizate din fibre naturale, şi nu au uitat nici pălăriile din paie sau sandalele cu talpă din iută. Dana Rogoz a publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment. 

Tot sâmbătă, vedeta PRO TV Andreea Esca a împlinit vârsta de 48 de ani, şi a transmis un mesaj pe Facebook, de la botezul fetiţei Danei Rogoz. „A fost un an greu, complicat, ciudat. Dar de ziua mea îmi propun să fac orice pentru a continua să râd cu gura până la urechi, să dansez până la epuizare şi să iubesc oamenii până la sfârşitul sfârşitului! Vă mulţumesc! PS. Şi acum la dans, Dana Rogoz! Că botezăm cea mai frumoasă păpuşă vie!“, a transmis ştirista. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite