Dan Negru, după eşecul Naţionalei: „Fetele care prezintă sport cu fusta-n fund” au decredibilizat fotbalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru consideră că şi televiziunile au o parte de vină cu privire la starea fotbalului românesc
Dan Negru consideră că şi televiziunile au o parte de vină cu privire la starea fotbalului românesc

Prezentatorul de televiziune Dan Negru consideră că televiziunile au o parte din vină în privinţa situaţiei dezastruoase în care se află fotbalul românesc şi echipa naţională.

Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care ciritică faptul că jurnaliştii şi-au îndreptat mai mult atenţia către tot felul de aspecte care nu au legătură cu fotbalul, din dorinţa de a avea cât mai mulţi cititori.

După ce România a pierdut şi al doilea meci din Liga Naţiunilor, cu Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1, Dan Negru a scris despre scandalurile „amoroase” care au ţinut capul de afiş al ştirilor, înlocuind ceea ce se întâmplă pe terenul de fotbal.

„Nici noi, televiziunea, n-am ajutat naţionala sau fotbalul românesc. 

Hagi îl avea pe Ţopescu. Chiricheş le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund. Am decredibilizat şi noi cât am putut fotbalul românesc. Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sârbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenţi oameni, ţinea paginile ziarelor. Era o "bătălie amoroasă" grea, între personaje influente. 

Mihai Costea o avea pe Cruduţa. Sau vorba lui John Steinbeck, "generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul", este mesajul lui Dan Negru.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Jurnaliştii bosniaci, uluiţi după meciul cu România: Moment aşteptat de trei ani FOTO

Risipa banului public: Ce rezultate a produs CSM Bucureşti cu 14 milioane de euro „tocate“ în 4 ani

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite