„Dallas“ revine în „haine noi“ pe micile ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă versiune a celebrului serial „Dallas”, în care vor juca şi „veteranii” Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy, urmează să ruleze pe micile ecrane începând din vara anului viitor.

„Dallas" este cel mai iubit serial de prime-time, care a rulat pe posturile de televiziune din lumea întreagă între anii 1978 şi 1991. Acum se pregăteşte să revină pe micile ecrane într-o serie de 10 noi episoade.

Oficialii postului TV TNT au declarat că îşi doreau de mai mulţi ani să facă o versiune actualizată a serialului, iar atunci când au citit scenariul Cynthiei Cidre (producător al mai multor producţii TV) pentru episodul-pilot, au realizat că momentul mult aşteptat a sosit. Astfel, după 10 ani de la difuzarea ultimului episod din „Dallas", actori ca Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy sunt chemaţi din nou pe platourile de filmare alături de nume noi ca Jesse Metcalfe, Jordana Brewster şi Brenda Strong.

Serialul, care a reuşit să înregistreze o audienţă-record (100 milioane de telespectatori pe glob), prezintă lupta pentru putere şi intrigile unei familii texane, care activează în domeniul petrolului.

Dacă în producţia originală J.R., Bobby şi Sue Ellen erau personajele principale, acum în centrul atenţiei se vor afla, John (Josh Henderson, cunoscut publicului din serialul „Neveste disperate"), fiul lui J. R. şi Christopher, fiul lui Bobby. Pe lângă ura indusă de taţii lor, cei doi veri se află în competiţie pentru dragostea Elenei (Jordana Brewster), fiica bucătarului de la ferma Southfork. Subiectul acestei serii este concentrat asupra familiei Ewing, care este pe cale să piardă ferma. Acum, cei doi fraţi, J.R. şi Bobby, împreună cu fiii lor trebuie să treacă peste ura care i-a condus o viaţă întreagă şi să colaboreze pentru a-şi salva moşia.

Difuzat în 13 sezoane, din 1978 până în 1991, „Dallas" este serialul care a înregistrat o popularitate-record pe plan mondial, iar „Who shot  J.R?" ( Cine l-a împuşcat pe J.R?) rămâne episodul cu cea mai mare audienţă din istoria televiziunii. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite