Cum arată Justin Bieber la jumătate de an după ce a dezvăluit că suferă de boala Lyme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu boala Lyme
Justin Bieber a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu boala Lyme

După ce a dezvălui la începutul anului că a fost diagnosticat cu boala Lyme şi mononucleoză, Justin Bieber pare că-şi revine psihic şi fizic după ce a urmat un tratament riguros.

Justin Bieber a fost victima depresiei şi s-a luptat luni de zile cu diverse probleme fizice şi psihice, înainte că un medic să îi puna diagnosticul corect. “Oamenii tot spuneau că Justin Bieber arată ca naiba, că e pe amfetamină, însă nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. Şi nu doar atât, dar am suferit şi de mononucleoză cronică – lucruri care mi-au afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general. (…) Au fost doi ani grei, dar cu tratamentul potrivit sper să înving aceasta boală incurabilă şi să revin mai puternic ca niciodată”, mărturisea Bieber pe Instagram la începutul anului 2020.Cu ajutorul tratamentului potrivit, dar şi cu sprijinul soţiei sale Hailey, Justin Bieber este din nou într-o formă bună, atât fizic, cât şi psihic. Pe partea psihică, îmbunătăţirea se datorează unor medicamente pe care artistul le-a luat ca să învingă depresia, scrie stirileprotv.ro

image

În ceea ce priveşte însă look-ul său, Bieber îi datorează mulţumiri soţiei sale care în timpul carantinei a făcut miracole cu tenul lui. În plus, cântăreţul are o dietă alimentară destul de strictă şi a mărturisit că a renunţat la zahăr şi gluten. Pe lângă dietă, Bieber face şi mult sport.

image

Cei doi au filmat un vlog împreună, în care le povestesc fanilor despre “rutina de înfrumuseţare” pe care Hailey i-o aplică lui Justin Bieber.

image

“Justin are o piele foarte frumoasă, însă în ultimii ani s-a confruntat cu acneea. Dar cum eu sunt super pasionată de îngrijirea pielii, mai ales acum în carantină, când am mult timp la dispoziţie, i-am spus că la finalul carantinei va avea o piele perfectă, strălucitoare, pentru că mă voi ocupa personal de asta”, a spus Hailey Bieber.

„Îmi stoarce coşurile, îmi aplică tot felul de creme şi măşti”, a spus şi Justin Bieber.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite