Cum a schimbat Prinţesa Diana monarhia britanică. Nimeni din familia regală n-a făcut aceste lucruri înaintea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Diana a schimbat pentru totdeauna monarhia britanică FOTO Profimedia
Prinţesa Diana a schimbat pentru totdeauna monarhia britanică FOTO Profimedia

Kate Middleton şi pe Meghan Markle, soţiilor prinţilor William şi Harry, sunt admirate pentru felul în care arată şi se comportă. Combină stiluri vestimentare diferite, îşi cresc copiii cu afecţiune şi implicare vizibile în spaţiul public şi ne cuceresc cu naturaleţea şi deschiderea pe care o afişează. Însă înaintea lor a fost Prinţesa Diana, care a schimbat pentru totdeauna monarhia britanică.

Încă din momentul în care s-a logodit cu Prinţul Charles, Diana a schimbat multe dintre tradiţiile familiei regale. A încălcat regulile impuse de Regină atunci când şi-a crescut copiii în mod neconvenţional şi a interacţionat cu mulţimile cu căldură şi o apropiere nespecifice suveranei britanice.

Naturală şi apropiată de oameni, prinţesa Diana nu a ţinut de multe ori cont de eticheta casei regale, iar din acest motiv oamenii au iubit-o atât de mult. Astăzi, mulţi dintre membrii familiei au renunţat la rigorile impuse, şi, la fel ca Diana, au un comportament mult mai degajat şi fac alegeri îndrăzneţe. 

Citeşte aici cum a schimbat Prinţesa Diana monarhia britanică şi ce alegeri inedite a făcut de-a lungul timpului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite