Corina Chiriac, în concert de Dragobete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Chiriac
Corina Chiriac

Artista va cânta la 18 februarie, pe scena Sălii Palatului, de la ora 19.30. Tot atunci va lansa şi albumul „O rochie de mireasă". „Strada speranţei", „Mama, doar mama", „Inima ta" şi „Valurile Dunării" sunt doar câteva dintre piesele ce au încântat publicul de-a lungul celor 40 de ani de carieră pe care Corina Chiriac, îi împlineşte în acest an.

Cântăreaţă, compozitoare, textieră, realizatoare TV şi actriţă, Corina Chiriac este îndrăgită de toate generaţiile. La 18 februarie, pe scena Sălii Palatului, artista va susţine un concert în care va interpreta atât piese dragi deja celebre, cât şi melodii incluse pe noul său album, „O rochie de mireasă". Alături de invitaţii săi speciali, printre care Marcel Pavel, Cătălin Crişan, George Nicolescu şi Horaţiu Mălăele, Corina Chiriac promite un spectacol de neuitat în care muzica se îmbină cu dansul, cu aminitirile frumoase, cu teatrul.

„Vă invit cu drag la acest concert pe care l-am pregătit cu tot sufletul. Evenimentul va coincide şi cu lansarea noului meu album, „O rochie de mireasă", a declarat Corina Chiriac.

O viaţă dedicată muzicii

Corina Chiriac, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de muzică uşoară din România, s-a născut la 26 octombrie 1949 în Bucureşti, într-o familie de muzicieni. Tatăl ei este compozitorul Mircea Chiriac, iar mama, Elisabeta Chiriac, a fost profesoară la Conservator. În 1970 a debutat la concursul televizat „Steaua fără nume", unde a obţinut nota maximă. În acelaşi an au început şi turneele peste hotare. A reprezentat România la Festivalul „Cerbul de Aur" din 1971, unde a primit „Cerbul de bronz".

În 1988 a plecat în turneu în SUA şi a rămas să locuiască la Los Angeles. În 1994, după o absenţă de şase ani, Corina Chiriac a revenit în România.

Lansare de album

Cu ocazia concertului, solista îşi va lansa albumul „O rochie de mireasă" pe care se regăsesc piese ce au încânta publicul în cei 40 de ani de carieră. Marcel Pavel, Cătălin Crişan, George Nicolescu şi Horaţiu Mălăele vor fi invitaţii speciali ai Corinei Chiriac.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite