Copilăria tragică a lui Jackie Chan: a crescut la internat, mama sa a fost dealer de droguri, iar tatăl interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakie Chan şi-a găsit refugiul în artele marţiale FOTO Profimedia
Jakie Chan şi-a găsit refugiul în artele marţiale FOTO Profimedia

Actor şi maestru în arte marţiale, Jackie Chan este o sursă constantă de inspiraţie la Hollywood: a depăşit norme învechite, a realizat cascadorii incredibile şi a experimentat diverse genuri în filmele sale. Puţini ştiu că artele marţiale au fost refugiul şi salvarea lui Chan încă din copilăria sa, marcată de sărăcie şi umilinţe.

Copilăria lui Jackie Chan a fost dură, viaţa de familie a fost tragică, iar primii ani din viaţă au fost plini de greutăţi. Tânărul Chan a reuşit să reziste acestor greutăţi datorită filosofiei din spatele artelor marţiale şi a disciplinei impusă de acest sport.

Părinţii lui Chan au avut un trecut agitat, potrivit documentarului „Traces of a Dragon: Jackie Chan & His Lost Family“. În timpul filmărilor, au ieşit la iveală secrete bine păzite. „Toată lumea din Hong Kong ştia că mama lui era o gospodină obişnuită, foarte amabilă, foarte blândă. Apoi, în timpul documentării, au ieşit la iveală aceste lucruri. Acest lucru s-a întâmplat înainte ca Chan să se nască“, a declarat regizorul documentarului.

Citeşte aici ce au ascuns ani de zile părinţii lui Jackie Chan şi cât de grea a fost copilăria actorului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite