Copiii necunoscuţi ai artiştilor celebri / Ozzy şi Sharon Osbourne au de fapt trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi fac parte din familii notorii, odraslele muzicienilor au decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Puţini ştiu că familia lui Ozzy şi a lui Sharon Osbourne este formată din trei copii şi nu din doi. Şi mai puţini au aflat că Eric Clapton are o fată care îi calcă pe urme.

Poate că în familiile celebrităţilor nu mai există secrete, dar cu siguranţă există lucruri învăluite în mister. Nu toţi urmaşii vedetelor sunt dispuşi să plătească preţul celebrităţii, aşa că aleg vieţi atât de discrete încât nici presa nu află prea multe despre existenţa lor. Când reality-show-ul „The Osbournes" a început să fie difuzat, în 2002, componenţa familiei pe care o ştia publicul era formată din Ozzy şi soţia sa Sharon, împreună cu cei doi copii: Kelly şi Jack.

Nevoia de intimitate

Spectatorii aveau să afle mai târziu de existenţa celui de-al treilea membru al familiei, de altfel, primul copil al cuplului: Aimee Osbourne. La vârsta de 16 ani a hotărât că n-are de-a face cu spectacolul în care urma să se implice toată familia. A renunţat la şcoală din cauza unei depresii majore şi a dislexiei de care suferea, menţionând, ani mai târziu, că stilul de viaţă al familiei sale a debusolat-o. „Nu sunt o fiică ciudată şi depresivă căreia îi este frică de lume şi se închide în camera ei, ci pur şi simplu n-am vrut să particip la show", a declarat Aimee Osbourne în primul interviu acordat presei, în 2002.

„Nu regret decizia pe care am luat-o. Sunt o fată mai rezervată şi dreptul la intimitatea mea este foarte important pentru mine. Sunt la o vârstă la care pot să aleg pentru mine", a adăugat Aimee. Serialul „The Osbournes" a fost difuzat timp de trei ani, până în 2005, iar Aimee n-a apărut în niciun episod. La începutul filmărilor, primul copil al lui Ozzy şi a lui Sharon a locuit în casă, camerele de luat vederi oprindu-se din filmat la apariţia ei, iar după câteva luni, Aimee s-a mutat singură.

„Atitudinea şi modul de viaţă al familiei mele s-a schimbat atât de mult, ceea ce mă face să mă simt foarte inconfortabil. Am fost crescuţi într-un regim foarte strict într-o casă în care nu se înjura niciodată", povestea Aimee despre schimbările care au intervenit odată cu apariţia televiziunilor în viaţa familiei sale.

Întrebată de Barbara Walters dacă s-a simţit vreodată ruşinată de familia ei, răspunsul lui Aimee a fost: „Bineînţeles". „Credeţi că mi-a plăcut când tata a recunoscut public că are o problemă cu băutura? Credeţi că-mi place că fratele şi sora mea vorbesc despre cum fumează marijuana?". Tânăra, în vârstă de 26 de ani, şi-a construit singură cariera de cântăreaţă şi de editorialistă pentru revista americană „Nylon".

Departe de atenţia presei a fost ţinut şi primul copil al cântăreţului Eric Clapton, Ruth, născută în ianuarie 1985. Chitaristul a păstrat totul în secret, pentru că Ruth era rezultatul unei aventuri. În timpul căsniciei cu Pattie Boyd, Clapton a avut o relaţie cu top-modelul Yvone Robinson.

Când Pattie Boyd a divorţat de Clapton în 1989, aceasta încă nu aflase de existenţa lui Ruth, astăzi în vârstă de 25 de ani. Fiică celebrului chitarist a acordat primul său interviu în 2005, în care a negat că ar fi „copilul secret al lui Clapton", menţionând că acesta a fost mereu alături de ea, dar că nu voiau să se afle. „Mâncam la un moment dat cu tata într-o cafenea pe care o adora şi erau prezenţi acolo Prinţesa Diana, împreună cu William şi Harry. Ei se holbau la mine, în loc să fie invers", declara Ruth.

Pe urmele tatălui

Definiţia familiei este diferită pentru toţi membrii Clapton. Chitaristul a crescut crezând că bunicii sunt părinţii lui şi că mama lui îi este soră. După ce a aflat adevărul ascuns de rudele sale, Clapton a intrat într-o perioadă în care drogurile şi băutura îi conduceau viaţa. Ruth este cântăreaţă şi refuză să se folosească de numele de familie pentru a ajunge departe.

„Nu sunt prostănacă, ştiu că numele meu poate deschide uşi, dar după aceea, tot trebuie să demonstrez că pot. Nu vreau să fiu faimoasă, vreau să fiu reţinută pentru versurile mele", a spus Ruth.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite