Ciprian Fanaca, actor în grupurile Divertis şi Distractis, a murit la 53 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Fanaca suferea de cancer FOTO libertatea.ro
Ciprian Fanaca suferea de cancer FOTO libertatea.ro

Ciprian Fanaca, care a jucat rolul lui Sorin Oprescu în grupurile de umor Divertis, Distractis şi Brigada Mecanică, a murit în noaptea de marţi spre miercuri. Comediantul, supranumit Fachiru, în vârstă de 53 de ani, a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer.

Ciprian Fanaca, cunoscut pentru scheciurile realizate la Pro TV, Antena 1 şi TVR, a murit în somn, decesul fiind constatat în această dimineaţă de către soţia sa şi de către Dan Iliescu, liderul trupei Timpuri Noi, după cum relatează libertatea.ro.

Ciprian Fanaca suferea de cancer şi urma să fie internat într-o clinică de specialitate din Turcia. La jumătatea lunii septembrie, mai mulţi artişti, printre care Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Gyuri Pascu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Baţu, Radu Captari, Dan Iliescu şi Cristian Greţcu (fostul său coleg din Divertis), au organizat un spectacol caritabil la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, în urma căruia s-au strâns peste 5.500 de euro. 

Ciprian Fanaca va fi înmormântat vineri, 9 octombrie, în oraşul său natal, Galaţi, iar cei care vor să-i aducă un ultim omagiu actorului o pot face astăzi, pe strada Leoata, numărul 4 din Bucureşti, potrivit unui anunţ făcut de familie pe Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite