Cine sunt naşii micuţei Josephine. Smiley şi Gina Pistol s-au înrudit cu doi prosperi oameni de afaceri. Poze noi de la botez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol, la slujba de botez, încadrată de naşii lui Josephine, Diana şi Marcel Martinaş. foto: Instagram
Gina Pistol, la slujba de botez, încadrată de naşii lui Josephine, Diana şi Marcel Martinaş. foto: Instagram

Au prieteni în toată lumea mondenă, în televiziuni sau în muzică, însă Smiley şi Gina Pistol au ales doi oameni de suflet drept naşi pentru fiica lor. Aceştia sunt Diana şi Marcel Martinaş, care deţin compania timişoreană de distribuţie Blue Diamond Generation.

Încă se vorbeşte despre botezul pe care Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) l-au organizat pentru fiica lor, micuţa Josephine, în vârstă de 3 luni. Discretă, relaxată, fără cămăşi la dungă sau rochii de seară, petrecerea a trecut testul bunului gust, iar invitaţii s-au simţit ca la un grătar cu prietenii. De altfel, chiar asta a şi fost în meniu, de care s-a ocupat prietenul Ginei Pistol, Cătălin Scărlătescu, şi echipa lui. "Nu doar pentru că eşti prietenul meu. Însă vreau să îţi mulţumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toţi cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui", a scris Gina pe Instagram.

Cine sunt şi cu ce se ocupă Diana şi Marcel Martinaş, naşii lui Josephine

Citeşte continuarea pe click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite