Chester Bennington s-a asigurat că îşi lasă familia în siguranţă după moarte: ce achiziţie a făcut artistul cu două luni înaintea sinuciderii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chester Bennington s-a spânzurat pe 20 iulie, lăsând în urmă o soţie şi şase copii
Chester Bennington s-a spânzurat pe 20 iulie, lăsând în urmă o soţie şi şase copii

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, şi-a luat viaţa în urmă cu o săptămână, însă nu înainte să facă o achiziţie importantă pentru familia sa, cu două luni înainte să se sinucidă.

Potrivit unor noi informaţii obţinute de TMZ, Chester Bennington a achiziţionat reşedinţa din Los Angeles, în valoare de 2,5 milioane de dolari, în luna mai a acestui an, ceea ce poate însemna că artistul şi-a dorit să se asigure de bunăstarea financiară a familiei sale. Este vorba de aceeaşi casă în care artistul a fost găsit mort în ziua de 20 iulie. 

Potrivit vecinilor, Bennington şi familia sa s-au mutat în noua casă în urmă cu şapte săptămâni, la opt zile după moartea lui Chris Cornell.

Proprietatea de aproape 4000 de metri pătraţi, situată în luxurianta zonă Palos Verdes din California, dispune de cinci dormitoare, patru băi şi o curte spaţioasă cu piscină şi jacuzzi, asigurând suficient spaţiu pentru familia mare a cântăreţului, formată din soţia sa, Talinda Ann Bentley, cu care s-a căsătorit în 2006, şi cei trei copii ai lor. Bennington mai are trei copii din relaţiile anterioare.

Moartea cântăreţului i-a luat prin surprindere pe colegii săi de trupă, care au declarat că în ultima perioadă Chester vorbea cu entuziasm despre planurile de viitor alături de familia sa.

image

Reşedinţa nouă din Los Angeles în care Chester Bennington locuia cu familia sa FOTO Daily Mail

image
image

Chester Bennington s-a sinucis în dimineaţa zilei de 20 iulie, iar reprezentanţii biroului de medicină legală din Los Angeles au confirmat că solistul Linkin Park a murit după ce s-a spânzurat, urmând a fi realizată autopsia. 

Ziua în care Chester a decis să renunţe la viaţă este cea în care bunul său prieten Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani. Solistul Audioslave şi Soundgarden s-a sinucis tot într-o zi de joi, pe 18 mai, şi tot prin spânzurare. Ambii sufereau de depresie şi luptau cu dependenţa de droguri şi alcool. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite