OJ Simpson a fost condamnat la 15 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător de fotbal american, OJ Simpson, acum în vârstă de 61 de ani, va trebui să petreacă următorii 15 ani în spatele gratilor fiind învinuit de furtul unor suveniruri sportive dintr-un cazinou din Las Vegas, informează AFP, citată de NewsIn.

Mai mult, în urmă cu o săptămână judecătorul Jackie Glass a solicitat pedeapsa cu 18 ani de închisoare pentru OJ Sipson şi prietenul acestuia Clarence Stewart, implicat la rândul său în jaful respectiv. Cei doi au fost acuzaţi de răpire şi conspiraţie criminală după ce la data de 13 septembie 2007 au pătruns înarmaţi şi au furat unele suveniriuri sportive dintr-un cazinou din Las Vegas.

Simpson, 61 de ani, a declarat că îi pare rău pentru fapta comisă, dar a precizat că nu a vrut decât să recupereze unele bunuri personale fără a răni pe cineva.

Fostul jucător de fotbal americant a fost implicat în urmă cu 13 ani într-un scandal pe care publicaţiile din Statele Unite l-au numit "procesul secolului". Simpson a fost bănuit la acea vreme că şi-a ucis fosta soţie, pe Nicole Brown Simpson, şi pe prietenul acesteia, Ronald Goldman.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite