Celebra Anna Wintour comentează cu ironie zvonurile despre firea dificilă a Ducesei Meghan VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Wintour FOTO Guliver/Getty Images
Anna Wintour FOTO Guliver/Getty Images

Anna Wintour (69 de ani), editorul-şef al revistei Vogue, a comentat cu ironie zvonurile privind firea „dificilă“ a Ducesei Meghan (37 de ani), într-un interviu video în care a răspuns întrebărilor adresate de fani.

Anna Wintour a vorbit recent despre Meghan Markle (37 de ani), soţia Prinţului Harry (34 de ani), însărcinată în şase luni.

Astfel, răspunzând la întrebările puse de fani, într-un interviu video, celebrul fashion-editor a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei actriţe. 

„Cred că este extraordinară. Cred că alegerea rochiei de mireasă a fost genială: sofisticată, chic, o alegere înţeleaptă. Cred că a arătat fantastic. În plus, imaginea cu mama ei, în capelă, cred că a fost inspiraţională pentru atât de multe persoane, femei şi bărbaţi din întreaga lume“, a r[spuns Wintour, scrie Daily Mail. 

În plus, editorul-şef a vorbit şi despre nemulţumirile exprimate de personalul Palatului Regal, potrivit cărora Ducesa se trezeşte foarte devreme şi „bombardează personalul“ cu multe mesaje şi cerinţe încă de la 5 a.m. 

„Am citit că există persoane din staff-ului regal care sunt confuze şi supărate de faptul că Meghan se trezeşte foaret devreme, la 5 dimineaţa. Ei bine, e o fată obişnuită din California, care se trezeşte devreme, face yoga şi meditează. Şi mai sunt supăraţi din cauza faptului că trimite multe sms-uri. La ce se aşteptau oare? Să le trimită porumbei călători?“, a fost replica Annei Wintour. 

Wintour a lăudat-o de asemenea şi pe Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (36 de ani, despre care spune că face cinste Casei Regale. 

„Cred sincer că cele două tinere ducese ale Marii Britanii, Ducesa de Cambridge şi Ducesa de Sussex fac cinste familiei regale britanice“. 

   

De asemenea, nu este prima dată când Kate Middleton se bucură de aprecierea prestigioasei reviste Vogue. În 2016, Ducesa a apărut pe coperta care a marcat aniversarea a 100 de ani de existenţă a publicaţiei. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite