Cele mai spectaculoase costume de Halloween ale vedetelor de la Hollywood: Heidi Klum, apariţie de senzaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Heidi Klum FOTO Guliver/Getty Images
Heidi Klum FOTO Guliver/Getty Images

Cu ocazia Halloween-ului, mai multe staruri de la Hollywood au uimit cu ţinutele pe care le-au purtat. Şi de acestă dată, supermodelul german Heidi Klum, în vârstă de 45 de ani, a făcut senzaţie. Nici Rihanna nu a fost mai prejos.

La petrecerea anuală de Halloween din New York City, organizată de Heidi Klum, mai multe vedete şi-au făcut apariţia deghizate în diverse personaje, purtând costume care mai de care mai trăsnite, potrivit Daily Mail.

Heidi Klum s-a întrecut pe sine şi de această dată, ea fiind cunoscută pentru apariţiile extravagante pe care le are la petrecerile de acest gen, dar şi cu ocazia evenimentelor mondene. Alături de ea a fost şi iubitul ei, muzicianul Tom Kaulitz (29 de ani).

Rihanna (30 de ani) a fost prezentă la o petrecere de Halloween în Londra şi a reuşit să atragă toate privirile asupra ei graţie ţinutei sexy pe care a purtat-o.

Şi cuplul format din cântăreţul american Joe Jonas (29 de ani) şi actriţa Sophie Turner (22 de ani) au avut apariţii impresionante la o petrecere cu aceeaşi tematică. 

heidi klum halloween foto noam galai getty images

Heidi Klum, la petrecerea de Halloween, costumată în Fiona FOTO Noam Galai/Getty Images 

Muzicianul Tom Kaulitz şi modelul Heidi Klum participă la cea de a 19 a ediţie a Festivalului Halloween al lui Heidi Klum din New York Statele Unite ale Americii  FOTO Guliver Gettyimages pentru SVEDKA Vodka Craig Barritt

Supermodelul Heidi Klum şi muzicianul Tom Kaulitz, la cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Halloween al lui Heidi Klum din New York FOTO Guliver/Getty Images

Membra juriului „America are talent“ şi-a etalat trupul pictat în verde, asemeni personajului Disney Prinţesa Fiona, din franciza „Shrek“. De asemenea, pentru a fi din acelaşi „peisaj“, Tom Kaulitz a fost deghizat în cunoscutul protagonist al lumii Disney, Shrek. 

image

Apariţia cântăreţei Rihanna la petrecerea de Halloween din Londra FOTO Back Grid/Daily Mail

Rihanna s-a asigurat că atrage toate privirile cu ţinuta ei şi nu a vrut să fie mai prejos de celelalte celebrităţi. A ales să poarte un costum sexy, strâmt, din latex negru, cu un corset care i-a evidenţiat talia şi bustul. A asortat ţinuta cu pantofi stiletto cu ţinte, în aceeaşi nuanţă şi a plusat cu machiajul feţei, cu design de schelet de culoare roz accesorizat cu ochelari în stil vintage.

image

Modelul Kate Moss FOTO Back Grid/Daily Mail

O altă celebritate care a depus efort pentru ţinuta de Halloween este modelul Kate Moss (44 de ani), care a optat pentru o apariţie dramatică, all black, având ochii şi buzele roşii, asemeni unui vampir, sursa de inspiraţie a acesteia fiind personajul Morticia Addams. 

Kate Moss nu este singura care a preferat o ţinută în stilul cunoscutului personaj Morticia Addams. 

   

        View this post on Instagram                   Happy Halloween from Morticia & Gomez Addams A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on Oct 31, 2018 at 10:47pm PDT

Cântăreţul trupei Jonas Brothers şi actorul Joe Jonas şi iubita lui, actriţa din Game of Thrones Sophie Turner, s-au deghizat în Gomez şi Morticia şi au format împreună familia Addams. Nici celebra mânuţă a filmului nu a lipsit. Cântăreţul a purtat un costum în dungi, în timp de iubita lui a îmbrăcat o rochie neagră cu o crăpătură adâncă pe picior, pe care a accesorizat-o cu un machiaj dramatic -smokey eyes şi ruj roşu aprins.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite