Cele mai şocante scandaluri din lumea celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO WENN Tragedii vechi şi noi: Tupac, Ashton Kutcher şi Oscar Pistorius
FOTO WENN Tragedii vechi şi noi: Tupac, Ashton Kutcher şi Oscar Pistorius

Nici persoanele din lumea mondenă nu au avut o viaţă uşoară. Multe dintre ele au suferit traume şi au trecut prin greutăţi devastatoare care le-au marcat trecutul şi prezentul. Iată o parte dintre starurile de-altădată, dar şi ale vremii, care au fost titluri de ziar pentru cele mai urâte motive posibile.

Începem cu Ashton Kutcher care, înainte să ajungă un mare star de cinema, a avut o iubită pe nume Ashley Ellerin (22). Tragic a fost că aceasta a fost ucisă în mod brutal. Pe 21 februarie 2001, actorul amânase o întâlnire cu ea, dorind să o viziteze mai târziu în acea seară.Când a bătut la uşă, la ora 22:45, nu a răspuns nimeni, aşa că a intrat şi a descoperit-o pe iubita lui într-o baltă de sânge, njunghiată de 35 de ori. Ucigaşul lui Ashley era un vestit criminat în serie şi se află în închisoare, în aşteptarea procesului. Ashton ar trebui să depună mărturie.

Tupac Shakur şi Notorious BIG

Iconul hip-hop a fost prins la mijloc în războiul genului muzical pe care-l abordase, fiind împuşcat dintr-o maşină, în 1996, în Las Vegas. Tupac se îndrepta spre un club cu nişte prieteni, când un Cadillac alb a oprit lângă maşina lui şi s-a tras din el, un glonte perforându-i plămânul drept. Din păcate, artistul a murit a doua zi, în spital. Cenuşa sa a fost amestecată cu marijuana şi a fost fumată de Outlawz, grupul hip-hop pe care l-a creat. Nimeni n-a fost găsit vinovat pentru crimă. Însă se zvoneşte că rivalul său, un alt artist celebru, Notorious BIG, l-ar fi ucis. Şi acesta a murit în aceleaşi circumstanţe, un an mai târziu.

Află mai multe detalii despre dramele din viaţa vedetelor tale preferate, pe www.okmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite