Cel mai recent film al lui Sergiu Nicolaescu, o ironie la societatea actuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Sergiu Nicolaescu a vorbit într-un interviu pentru Mediafax despre cel mai recent film al său, „Ultimul corupt din România", pe care îl consideră o ironie la adresa societăţii de astăzi.

„Ultimul corupt din România" este o continuare a peliculei „Poker", lansată de regizor acum doi ani şi va avea premiera pe 17 februarie în cinematografele din toată ţara. Sergiu Nicolaescu mărturiseşte că filmul vorbeşte despre societatea de astăzi „sub forma unei glume".

„«Ultimul corupt din România»... Îţi dai seama... ultimul corupt din România nu va fi niciodată, dar e interesant că filmul captează societatea de astăzi şi sub forma unei glume. Sub forma unei comedii am tratat acest subiect. E un film foarte plăcut. M-am gândit de ce are nevoie spectatorul nostru astăzi şi cred că are nevoie să şi râdă, să îi şi placă ceva, nu numai accidente, morţi, crime, lucrurile care se transmit în general în presa scrisă şi în televiziune", a declarat regizorul pentru Mediafax.

Pelicula beneficiază de o distribuţie de excepţie, din care fac parte Horaţiu Mălaele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Jojo,  Mircea Diaconu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Sergiu Nicolaescu a mai mărturisit că filmările au mers „ca uns", producţia fiind gata în 23 de zile.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite