Cel mai mare regret al actriței Natașa Raab. De ce nu a putut să aibă copii: „Ultima mea șansă s-a dus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasă și talentată, actrița Natașa Raab, care a murit răpusă de o boală chinuitoare, a avut un mare regret în viață. Artista, una dintre cel mai de succes fotomodele din Epoca de Aur, nu a avut copii, iar acest lucru a mâhnit-o mereu.

Actrița a trăit cu o mare tristețe din cauză că nu a avut urmași. Diagnosticată cu o formă de cancer, Natașa Raab a fost nevoită să treacă printr-o operație de extirpare a uterului, în urmă cu mai mulți ani.

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea “Coanei Chiva” din reclama televizată la produse lactate. E toată numai un zâmbet, aşa cum o ştim din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame la produse lactate, “prea bune, prea ca la ţară”, unde interpretează rolul Coanei Chiva.

Natașa Raab, o actriță desăvârșită FOTO Adevărul
Natașa Raab, o actriță desăvârșită FOTO Adevărul

„Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău"”

Însă în spatele zâmbetului, Nataşa Raab, cândva un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu, a ascuns o dramă greu de suportat. Actrița a avut cancer uterin.

Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa la gala Premiilor Gopo din 2017. Şi-a dorit întotdeauna să fie mamă şi, până în ultima clipă i-a reproşat soţului ei că nu au infiat un copil. Însă, Val Guţul a încercat, înainte să-şi dea ultima suflare, să o liniştească privind acest subiect şi i-a spus că el este copilul ei, iar ea, copilul lui.

"Îmi spunea că <<Nu e nimic, draga mea, dacă nu avem copii>> De foarte multe ori i-am reproşat că nu am înfiat pe cineva. El avea oricum un băiat şi ţinea foarte mult la el, dar îmi spunea << Tu eşti copilul meu şi eu sunt copilul tău>> Întotdeauna când se spăla pe păr, eu îi spuneam că are ochii ca nişte steluţe albastre. E băiatul meu cu steluţe albastre. Îmi pare tare rău! Despărţirile sunt nedrepte!", povestea actrița în urmă cu câțiva ani, conform spynews.ro.

Drama pierderii soțului

În 2019, soțul ei, medicul Val Guţul, a murit după ce s-a luptat cu cancerul.

„Am rămas a nimănui Doamne. Soţul meu Val, Dr. Guţul, m-a lăsat singură! Vreau să mor şi eu! Avea doar 66 de ani“, a scris la acea vreme Nataşa Raab pe Facebook.

În perioada suferinței soțului său, actrița s-a îngrijit ca acestuia să nu îi lipsească nimic. "Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l “prosteşti” să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine cum să facă. Să sperăm că, dacă îşi face tratamentul, va fi bine. Gândul că l-as putea pierde pe omul acesta mă înnebuneşte! Doamne, mai bine ia-mă pe mine şi fă-l bine pe soţul meu!”, spunea actriţa în urmă cu ceva timp. 

Natașa Raab se confrunta cu grave probleme grave de sănătate, în ultima vreme. După boala autoimună, care i-a afectat vorbirea și memoria, medicii i-au pus artistei încă un diagnostic crunt: Parkinson. Actrița a murit luni, 23 octombrie  la vârsta de 70 de ani. Ceremonia de înmormântare a actriței va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, anunță UNITER.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite