Cei mai sexy bărbaţi la gala Globul de Aur 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum cele mai frumoase şi mai elegante femei din lumea filmului şi-a divertismentului au epatat cu ţinutele lor diafane, preţioase şi surprinzătoare, nici bărbaţii de succes nu s-au prezentat mai prejos.

Cei mai doriţi burlaci, dar şi cei mai irezistibili familişti convinşi, cu sau fără iubitele lor la braţ, ne-au încântat privirile aseară, la gala de premiere Golden Globes 2014.

Cei mai seducători bărbaţi celebri de pe covorul roşu!

Leonardo DiCaprio

După 9 ani de zile, ambiţiosul star de 39 de ani a mai câştigat încă un Glob de Aur, pentru cel mai bun actor într-o comedie, "The Wolf of Wall Street". După lungi aşteptări, munca sa asiduă din ultimul timp, dedicată filmelor unul după altul, Leo a primit ce îşi dorea de mult timp, pregătit din cap până în picioare de discursul de acceptare a marelui trofeu. Mai rămâne goana după Oscar însă...

Jared Leto

Artistul, solist al trupei 30 Seconds to Mars, are în sânge talentul pentru actorie. Aşa se face că după rolul controversatul "Requiem For a Dream", acum a câştigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în pelicula "Dalla Buyers Club".

Bradley Cooper

Deşi nu a câştigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pierzând în faţa lui Jared Leto, Bradley a fost fericit că filmul în care a jucat iarăşi cu Jennifer Lawrence, "American Hustle", a luat acasă 3 premii!

Galeria foto cu cei mai sexy bărbaţi la Gala Globurilor de Aur 2014, pe okmagazine.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite