Ce spune Dorian Popa după întoarcerea din America și ce business va lansa: „Abia aștept să văd cum îl vor primi românii”

0
Publicat:

Dorian Popa este încântat de faptul că a reușit să plece deja de două ori până acum în America. Celebrul influencer a mărturisit pentru Click ce l-a impresionat peste ocean, dar și ce business se pregătește să lanseze în România.

Dorian Popa. FOTO Facebook Dorian Popa
Dorian Popa. FOTO Facebook Dorian Popa

În America, Dorian Popa a vizitat New York-ul și Los Angelesul, a testat fast-food-uri, s-a plimbat și s-a distrat așa cum și-a propus.

„Recomand tuturor celor care își doresc să ajungă în State să nu ezite să depună pentru viză, pentru că în ultimul timp vizele se pot obține un pic mai ușor. Iar o vizită în America, pot spune cu mâna pe inimă, că nu se compară cu absolut nimic. Ce mă fascinează cel mai mult la ei, și ce mi-aș dori să se întâmple și la noi și în Europa este mindset-ul. Sunt foarte relaxați, foarte sociabili, foarte calzi, foarte deschiși. Şi chiar dacă unii numesc asta falsitate sau superficialitate eu sunt de părere că și dacă zâmbești, poate nu neapărat din adâncul sufletului, ci pentru că știi că așa e mai bine”, a declarat Dorian Popa.

„Papilele mele gustative au muncit mai mult decât mânuțele pe șantier”

Artistul a dezvăluit, pentru Click! câteva indicii despre afacerea pe care se pregătește să o lanseze în toamna acestui an.

„Suntem pe ultima sută de metri. Undeva la începutul lunii octombrie vom avea parte de marea lansare. Nu vă pot spune foarte multe, însă vă pot spune că lucrez deja de un an de zile la acest business și sunt implicat trup și suflet. Papilele mele gustative au muncit mai mult decât mânuțele pe șantier, ca să vă incit așa un pic și să vă fac să vă gândiți ce ar putea fi”, a mai spus Dorian Popa.

Celebrul influencer este nerăbdător să descopere cum va fi văzută afacerea sa:

„Abia aștept să văd cum vor primi românii noua mea idee de business. Prima oară e greu în toate, dacă înțelegeți mesajul subliminal pe care încerc să-l transmit”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite