Ce schimbări majore a făcut „Thor“ în viața sa, după ce a aflat că e predispus la Alzheimer

0
Publicat:

La vârsta de 40 de ani, Chris Hemsworth dezvăluie că a făcut schimbări uriașe în viața sa, după șocul rezultatului unui test care a relevat că e predispus la o boală cruntă.

Chris Hemsworth FOTO Arhivă
Chris Hemsworth FOTO Arhivă

Actorul australian, ce i-a dat viață lui „Thor” a aflat, cu stupoare, că ar putea face Alzheimer. Starul de la Hollywood, în vârstă de 40 de ani, a primit vestea după ce, anul trecut, a făcut anul trecut un test genetic, în cadrul seriei de documentare National Geographic, „Limitless” cu Chris Hemsworth, notează Daily Mail.

Testul a relevat că are două copii ale genei APOE E4, care este legată de un risc crescut de apariție a bolii psihice.

„Te gândești constant că vei trăi pentru totdeauna, mai ales ca individ tânăr. Apoi să mi se spună că acesta ar putea fi lucrul care te-ar putea învinge, m-a cam dat peste cap”, a spus Hemsworth, în emisiune.

Mai multă concentrare pe sănătatea psihică

În urma testului, Chris a făcut modificări la rutinele sale de antrenament deja extinse și acum se concentrează mai mult pe sănătatea creierului său.

Într-un interviu pentru Men's Health, el a spus că a inclus „mai multă singurătate în viața sa”.

„Întotdeauna am fost destul de consecvent cu angajamentele mele de exercițiu, dar în ultima vreme am simțit cu adevărat importanța de a-mi face timp pentru mine, fără nicio voce sau stimulare exterioară și să-mi fac timp pentru liniște”, a explicat actorul din Thor.

A susținut că, deși rutinele de exerciții sunt importante, el se concentrează mult mai mult să lucreze pe psihic. De asemenea, Chris se asigură că doarme suficient și face băi regulate de gheață.

În ultimul an, Hemsworth a făcut și ajustări la dieta sa.

„Greutatea mea fluctuează foarte mult din cauza diferitelor roluri și, de asemenea, a propriilor mele interese în a-mi pune corpul la încercare, în moduri diferite. Nu mai ridic greutăți la fel de frecvent și fac mai multe antrenamente cardio și de anduranță”, a spus el.

În „Limitless” cu Chris Hemsworth, Dr. Peter Attia a sugerat că exercițiile regulate și somnul decent sunt cruciale pentru a reduce șansele de a se manifesta boala Alzheimer. Medicul l-a mai sfătuit și să caute să-și îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și viața privată, petrecând mai mult timp alături de familie.

„M-a făcut să mă gândesc la copiii mei și la modul în care cresc ei și lucrurile se schimbă atât de dramatic și vreau să stau lângă ei”, a conchis actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite