Ce nume au ales Gina Pistol şi Smiley pentru fetiţa lor. Părinţii au făcut primele declaraţii despre numele micuţei: „Ne-am îndrăgostit iremediabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gina Pistol şi Smiley. FOTO: Youtube
Gina Pistol şi Smiley. FOTO: Youtube

În data de 9 martie, Gina Pistol a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar la scurt timp, pe conturile de pe reţelele sociale, părinţii au scris primele rânduri despre această perioadă din viaţa lor. Smiley şi Gina Pistol au anunţat ce nume au ales pentru fetiţă.

Gina Pistol şi Smiley trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste. Pe lângă faptul că au o relaţie de mai bine de trei ani, cei doi îndrăgostiţi se iubesc ca la început. Şi fericirea a fost şi mai mare în momentul în care au aflat că vor deveni părinţi pentru prima dată. 

„Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflaţi despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetiţa noastră este foarte bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulţumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi şi energie pozitivă. Cea mai frumoasă surpriză şi cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă şi este minunată.

Abia aşteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit şi cât de mult s-au bucurat oamenii pentru naşterea ei”, a spus Smiley, în clipul video de pe Facebook. 

Ce nume au ales Gina şi Smiley pentru fetiţa lor?

Deşi până la momentul actual Gina şi cântăreţul nu au postat nicio fotografie cu micuţa, aceştia au făcut prima dezvăluire despre numele ei. Astfel, proaspeţii părinţi au anunţat că numele fetiţei va fi Josephine Ana Maria. Prezentatoarea a postat pe contul său de Instagram o imagine cu certificatul de naştere al micuţei, dar şi o imagine de la ecografie.

 „Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

josephine- Gina Pistol şi Smiley
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite