Ce mai fac actriţele sexy din „Baywatch“. Cum arată astăzi şi ce cariere au avut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Baywatch“ a propulsat în atenţia
publicului nume precum Pamela Anderson sau Carmen Electra FOTO „Daily
Star“
„Baywatch“ a propulsat în atenţia publicului nume precum Pamela Anderson sau Carmen Electra FOTO „Daily Star“

Cu toţii ne amintim de vremea în care actriţele din serialul american „Baywatch“ erau reginele televiziunii. „Daily Star“ a întocmit o listă care arată de unde au pornit şi unde au ajuns starurile.

Producţia a intrat pe atunci în Cartea Recordurilor pentru cel mai vizionat serial TV din toate timpurile, atingând peste un miliard de telespectatori într-o săptămână. Nici nu-i de mirare dacă avem în vedere trupurile sexy ale actriţelor Pamela Anderson, Yasmine Bleeth şi Nicole Eggert.

Cu un succes enorm între anii 1991 - 2000, „Baywatch“ i-a transformat pe actorii din distribuţie într-unii de talie mondială. Serialul-fenomen s-a bazat exclusiv pe poveştile unor salvamari şi, bineînţeles, pe femei ridicol de senzuale. Cu siguranţă vă amintiţi cum starurile alergau pe nisip în modul slow motion, atrăgând imediat atenţia tuturor şi nu e de mirare care erau principalele motive. 

Vă întrebaţi vreodată ce s-a întâmplat cu actriţele după ce serialul şi-a scris ultimul capitol, în 1999? Unele vedete s-au confruntat cu kilogramele în plus şi nu mai aminteau de sex-simbolurile de altă dată, în timp ce altele au intrat în anonimat. „Daily Star“ a pus în evidenţă plusurile şi minurile actriţelor după ce serialul „Baywatch“ nu a mai fost difuzat.

Pamela Anderson

Cea mai faimoasă este, fără îndoială, starleta Pamela Anderson care a jucat-o pe CJ Parker. Actriţa rareori a rămas în afara luminilor reflectoarelor, jucând în filme precum „Scary Movie“. 

image

Angelica Bridges

Angelica Bridges, care a interpretat-o pe Lt. Taylor Walsh între anii 1997 - 1998, a apărut ulterior pe coperta revistei pentru bărbaţi „Playboy“, ba chiar şi-a format propria formaţie pop, Strawberry Blonde.

image

Kelly Packard

Kelly Packard, interpreta frumoasei April Giminski, s-a căsătorit cu Darrin Privett la vârsta de 22 de ani, în 1997. Cei doi au împreună doi copii, iar actriţa nu a renunţat la televiziune, ci a devenit prezentatoare.

image

Donna D'Errico

Donna D'Errico a jucat-o pe Donna Marco şi chiar dacă a renunţat la costumul de baie roşu, actriţa a găsit alte modalităţi de a se menţine în formă. D'Errico a încercat chiar să escaladeze muntele Ararat din Turcia pentru a găsi rămăşiţele îngheţate din Arca lui Noe. 

image

Carmen Electra

Carmen Electra, care a jucat-o pe Lani McKenzie, a părăsit show-ul în 1998, însă a rămas una dintre cele mai frumoase actriţe ale serialului şi trecerea timpului nu şi-a lăsat aprenta. Recent, Electra a fost invitată special în juriul show-ului „Britain's Got Talent“, dar înainte a apărut în filme cu un mare succes de casă şi a lansat propriul DVD de fitness. 

image

Mitzi Kapture

Mitzi Kapture s-a schimbat de la terminarea serialului. Cunoscută pentru interpretarea lui Alexis Ryker, actriţa a jucat şi în „The Young and the Restless/ Tânăr şi neliniştit“. 

image

Samantha Thomas

Samantha Thomas a fost jucată de Nancy Valen, care a părăsit show-ul în 1997, însă nu a pus punct şi carierei în televiziune. Aceasta s-a aşezat în spatele camerei de filmat şi a devenit un producător de succes. 

image

Yasmine Bleeth

Vă mai aduceţi aminte de Yasmine Bleeth? Poate vă reamintiţi de ea sub numele de Caroline Holden. Bruneta era una dintre preferatele publicului masculin în perioada de difuzare a serialului. Vedeta a fost arestată în 2001 pentru posesie de cocaină şi pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului. Bleeth a urmat totuşi o cură de dezintoxicare, iar în prezent locuieşte în Arizona alături de soţul ei, Paul Cerrito.

image

Brooke Burns

Brooke Burns a interpretat-o pe Jessie Owens şi a rămas în atenţia publicului prin relaţiile pe care le-a avut. A fost căsătorită cu actorul Julian McMahon, cu care are o fată. Brooke s-a logodit şi cu Bruce Willis în 2004, dar relaţia a durat zece luni. Aceasta şi-a găsit fericirea alături de regizorul Gavin O’Connor, cu care s-a căsătorit în 2013.

image

Traci Bingham

Cine ar putea să o uite pe Traci Bingham. După „Baywatch“, fostul „iepuraş“ Playboy şi-a făcut debutul în show-uri TV precum „Celebrity Big Brother“, în Marea Britanie. Guraliva actriţă a fost criticată de publicul britanic că în timpul desfăşurării show-ului a fost „prea cuminte“. Pe de altă parte, Bingham a mai făcut parte şi din emisiunea „The Surreal Life: Fame Games“. Dar, înainte de toate aceastea, era cunoscută pentru rolul Jordan Tate.

image

Erika Eleniak

Cunoscută pentru rolul Shauni McClain, Erika Eleniak a părăsit serialul „Baywatch“ pentru a primi roluri pentru marele ecran. Deşi a apărut în câteva filme, precum „Bordello of Blood“, munca de la Hollywood nu i s-a potrivit şi a abandonat. Ultima dată a fost văzută în show-ul „Celebrity Fit Club“, acolo unde a slăbit 14 kilograme. Frumoasa blondă a fost cunoscută pentru prospeţimea ei şi pentru silueta atrăgătoare, pusă în evidenţă de cunoscutul costum de baie roşu.

Eleniak s-a luptat cu mari probleme de greutate de-a lungul anilor. La un moment dat a fost atât de slabă încât a fost nevoie să fie spitalizată. Dar după ce a părăsit platourile de filmare Baywatch, kilogramele în plus au determinat-o să participe la un reality show pentru a slăbi.

image

Gena Lee Nolin

Gena Lee Nolin a jucat rolul lui frumoasei Neely Capshaw. Acum, în vârstă de 43 de ani, Nolin a rămas la fel de sexy ca în vremea „Baywatch“. A renunţat la actorie, dar postează frecvent pe bloguri, iar în 2001 a apărut în numărul de Crăciun al revistei Playboy.

image

Nicole Eggert

Nicole Eggert a fost unul dintre personajele principale ale serialului Baywach în perioada 1992-1994, însă, acum, la 42 de ani, aspectul ei nu mai aminteşte deloc de salvamarul sexy din trecut. Actriţa este acum mamă a doi copii, Dilyn - din căsătoria cu Hustin Herwick (2000-2002) - şi Keegan. Vedeta nu a făcut un secret din faptul că s-a lupta în ultimii ani să scape de greutatea acumulată după sarcini. „M-am cam îngrăşat în ultimii ani. Am avut doi copii, deci acum mă îmbrac cu ceva comod şi nu prea mă mai gândesc la asta“, a dezvăluit ea.

image

David Hasselhoff

Rememorarea succesului „Baywatch“ nu se putea face fără ca David Hasselhoff să fie menţionat. Cu un aspect fizic demn de invidiat, David era omul momentului pe timpul derulării serialului. După încheierea „Baywatch“, Hasselhoff a continuat să aibă succes, iar acum, la 63 de ani, pare că nu are de gând să se oprească.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite