Ce l-ar determina pe Tataee de la B.U.G. Mafia să se întoarcă în ţară. Artistul şi familia lui s-au stabilit în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook / Tata Vlad
FOTO: Facebook / Tata Vlad

Vlad Irimia, cunoscut sub numele de Tataee, de la B.U.G. Mafia, s-a mutat împreună cu familia, în Spania şi nu se gândeşte se întoarcă în România prea curând. Artistul a vorbit despre motivul plecării şi despre ce l-ar determina să se întoarcă acasă.

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiţi de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost uşor să ne decidem! Toate lucrurile au mers uşor şi nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm şi să ducem copiii la şcoală. Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem nişte norocoşi! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a explicat Vlad Irimia în podcastul „Vorbeşte Shotul cu Tata Vlad”, citat de Cancan

„M-aş întoarce în România pe la 60 şi ceva de ani, poate. Aş veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mişto de făcut, dar, aşa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt şi alte lucruri”, a completat Tataee.

Rapper şi producător muzical, Vlad Irimia (41 de ani) s-a mutat definitiv în Spania alături de familie în 2018. În România mai revine doar pentru a-şi onora proiectele. Tataee este unul din fondatorii formaţiei B.U.G. Mafia, fiind considerat şi unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc. Originar din Sebeş, Vlad Irimia a absolvit Liceul „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti în anul 1995, după care s-a dedicat carierei muzicale. Iniţial, s-a lansat solo, însă la scurt timp a format, alături de Alin „Uzzi“ Demeter şi Dragoş „Caddilac“ Vlad-Negru, ceea ce avea să devină una dintre cele mai bine vândute trupe de pe piaţa românească şi una dintre cele mai respectate formaţii de hip hop. Printre cele mai de succes albume B.U.G. Mafia se numără „Născut şi crescut în Pantelimon“ (1996), „După blocuri“ (2000) şi „Băieţi buni“ (2003). 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite